Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay'da devasa akyayı yarım saatte botuna çekebildi

Hatay'da devasa akyayı yarım saatte botuna çekebildi

Hatay'ın ilçesi Samandağ sahilinde arkadaşlarıyla çıktığı balık avında 25 kilogramlık dev akya balığını yakaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da devasa akyayı yarım saatte botuna çekebildi
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan 34 yaşındaki balıkçı Adem Erkol, 25 kilogramlık akya balığını yarım saatlik bir mücadele sonucu oltasıyla yakaladı. Samandağ sahilinde arkadaşlarıyla balık tutmaya giden Erkol, Akdeniz'in 90 metre derinliklerinde, yaklaşık 1 kilometre açığında avlanmaya başladı.

A W227314 01

Heyecan Dolu Anlar

Erkol, oltasına takılan balığı yakalamak için büyük bir çaba sarf etti. Yarım saat süren bu çaba sonunda, devasa akya balığını botuna almayı başardı. Balığın büyüklüğünü fark eden Erkol, balığı tarttığında 25 kilogram geldiğini gördü. Bu devasa balık, 20 kişilik 5 aileye ziyafet çekmelerini sağladı. Erkol'un balığı yakaladığı andaki heyecanı ve yaşadığı anlar kameraya yansıdı.

A W227314 02

'Balığı Tutmanın Heyecanı Anlatılamaz, Yaşanır'

Samandağ açıklarında 25 kilogramlık balığı yakalayan Adem Erkol, yaşadığı heyecanı şu sözlerle dile getirdi: 'Samandağ açıklarında, yaklaşık 1 kilometre içeride, 90 metre derinlikte avlanıyorduk. Arkadaşlarımla sohbet ederek zaman geçirirken oltamıza bir balık yakalandı. Balığın küçüklüğünü veya büyüklüğünü tahmin edemedik ama bizi oldukça yordu. Yarım saat sonra tekneye çıkarttık ve balığın 25 kilogram geldiğini gördük. 1 metrenin üstünde uzunluğu vardı. Beş aile olarak yaklaşık 20 kişi tükettik. Bence bu heyecan anlatılmaz, yaşanır. Çektiğim videolarda heyecandan bağırdım. Balığı tutmanın heyecanını insanlara anlatamam, onu yaşamak lazım. Bu farklı bir deneyim. Balıkçı ve balık tutanlar beni daha iyi anlar. Balığı tuttuğum o günkü heyecanım hâlâ var. Unutulmayacak bir anı oldu. Arkadaşlarla güzel bir anı olarak kaldı. Balığa çıkan herkesin oltasına böyle bir balık denk gelir umarım.'

A W227314 03 Result

A W227314 04 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da dehşet! Gasp ettikleri kadını tekel bayide vurdular

Adana'da dehşet! Gasp ettikleri kadını tekel bayide vurdular