Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay Antakya'da iş makineleriyle gelin aldı

Hatay Antakya'da iş makineleriyle gelin aldı

Hatay'da yaşayan iş makinesi operatörü Ahmet Şenol, düğün konvoyunda iş makineleriyle gelin aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Antakya'da iş makineleriyle gelin aldı
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'nde yaşayan 28 yaşındaki Ahmet Şenol, düğününde alışılmışın dışında bir yönteme başvurdu. İş makinesi operatörlüğü yaparak geçimini sağlayan Şenol, hayatının aşkı Kübra ile asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde tanıştı ve evlilik kararı aldı. Ailelerin onayıyla mutlu sona ulaşan çift, düğün günü ilginç bir gelin alma töreni gerçekleştirdi.

A W232193 02

İş Makineleriyle Gelin Alma Töreni

İş makinesi operatörü Şenol, düğün konvoyunda üç iş makinesi kullandı. Davulcular eşliğinde kepçenin kovasına binen Şenol, oyun oynayarak doyasıya eğlendi. Bu anlar, hem çevredeki izleyicilerin hem de sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyenlerin yüzünde gülümseme yarattı. Şenol'un mutluluğu, depremzedelerin bir nebze de olsa yüzünü güldürdü.

A W232193 04

'Sabahleyin Kalktığımda Üç İş Makinesi Evin Önündeydi'

Deprem sonrasında hayat arkadaşıyla tanışan Şenol, 'Depremden birkaç ay sonra tanıştık. Hatay'daydık. İkimiz de yakınlarımızı kaybettik. Benim yetiştirdiğim elemanlar sağ olsun, herkes kepçesini getirdi. 'Bizim de bir faydamız olsun' dediler. Böyle bir şey yaptılar. Ben de onları kıramadım. Rabbim razı olsun kendilerinden. Gelin hanıma da sordum, o da sağ olsun kabul etti,' diye konuştu.

A W232193 08

Gelin Alma Konvoyu Sabaha Karşı Hazırlandı

Şenol, sabah kalktığında üç iş makinesinin evin önünde hazır beklediğini belirtti. 'Kepçelerle birlikte kız almaya konvoyla gittik. Davul eşliğinde oynarken yetiştirdiğim eleman, 'kovaya binin, kaldırayım orada oynayın' dedi. Ben de heyecanla kovaya bindim ve oynadım. Her şey kendiliğinden gelişti. Umarım başka iş makinesi olan arkadaşlarım da düğünlerini bu şekilde yaparak eğlenir,' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Gidilecek En İyi 5 Plaj

Muğla'da Gidilecek En İyi 5 Plaj