Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Denizcilik Fakültesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Denizcilik Fakültesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Kemer Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan Denizcilik Fakültesi projesi büyük bir titizlikle devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi'nin desteğiyle hayata geçirilen proje, bölgede eğitim olanaklarını önemli ölçüde artıracak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizcilik Fakültesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor
KAYNAK: Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde başlatılan Denizcilik Fakültesi projesi, "Eğitim varsa gelecek var" slogarıyla önemli bir adım atmış durumda. Akdeniz Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kuzdere Mahallesi'nde Büyük Bir Alan Tahsis Edildi

Kemer Belediyesi'ne ait 719 ada 2 parselde bulunan 11 bin 676 metrekarelik alan, Denizcilik Fakültesi ve 300 kişilik yurt binası için tahsis edilmiş durumda. Bu alanda yürütülen çalışmalar büyük bir titizlikle sürdürülüyor.

İnşaat Çalışmalarında Son Durum

Denizcilik Fakültesi ve yurt binasının inşaatında son durum hakkında bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Denizcilik Fakültesi İnşaat Sorumlusu Bünyamin Şahin, 3 bin 200 metrekarelik alanda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Zemin çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Şahin, birinci katın inşasının ise hızla devam ettiğini aktardı.

Hedeflenen Tamamlanma Tarihi

Ramazan Bayramı öncesinde birinci katın tamamlanmasının hedeflendiğini dile getiren Şahin, inşaatın kabasının Eylül ayının 20'si ile Ekim ayının 10'u arasında tamamlanması planlandığını belirtti. Ayrıca, kış aylarında da detaylı işçiliklerin gerçekleştirileceğini ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun projeye verdiği destekten bahsetti.

İnşaatın detayları hakkında bilgi veren Şahin, "6500 metreküp betonun yaklaşık 4000 metreküpü döküldü. Tuğlalarımız geldi. Ön taraftan 4, arka taraftan 3 katlı olacak. Yan tarafında da 750 metrekarelik bir toplantı alanı olacak." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası Başkanı'ndan seçim sonrası ilk açıklama!

Merkez Bankası Başkanı'ndan seçim sonrası ilk açıklama!