Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Başak Erkeği Özellikleri! Başak Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıl? Başak Burcu Erkeğinin Aile Hayatı Nasıl Olur?

Başak Erkeği Özellikleri! Başak Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıl? Başak Burcu Erkeğinin Aile Hayatı Nasıl Olur?

Başak burcu, 23 Ağustos ile 22 Eylül tarihleri arasında doğanların burcudur. Merkür gezegeninin etkisi altında olan Başak, niteliği değişkendir ve rengi sarıdır. İşte başak erkeğinin özelikleri! Başak Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıl? Başak Burcu Erkeğinin Aile Hayatı Nasıl Olur? sorularının cevapları haberimzide...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başak Erkeği Özellikleri! Başak Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıl? Başak Burcu Erkeğinin Aile Hayatı Nasıl Olur?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Başak burcu, 23 Ağustos ile 22 Eylül tarihleri arasında doğanların burcudur. Merkür gezegeninin etkisi altında olan Başak, niteliği değişkendir ve rengi sarıdır. Başak burcunun taşı ise akiktir. Günü Çarşamba olan Başak burcunun bedende temsil ettiği bölge bağırsaklardır.

Başak Burcu Erkekleri Mükemmeliyetçidirler

Başak burcunun özellikleri arasında titizlik, çalışkanlık, mükemmeliyetçilik, eleştirel bakış açısı ve detaycılık bulunur. Genellikle hizmet odaklı ve emektar olan Başaklar, temiz ve hatasız kesimleri tercih ederler. Süsten ve frapanlıktan hoşlanmazlar ve tarzlarında da mükemmeliyetçi bir tutum sergilerler.

Başak Erkeğinin Özellikleri

Başak burcunun olumlu yönleri arasında zeka, beceriklilik, dakiklik, çalışkanlık ve hizmet ruhu ön plana çıkar. Ancak huzursuzluk, evhamlılık, mükemmeliyetçilik, eleştirel bakış, seçicilik ve takıntılı olma eğilimi de olumsuz yönleri arasında yer alır.

Başak Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıl?

Aşk hayatında Başaklar, mantıklı ve pratik zekalarıyla öne çıkarlar. Duygusallığı gereksiz bulabilirler ve genellikle mükemmeliyetçi yaklaşımlarıyla dikkat çekerler. Eleştirel bakış açıları ve seçicilikleri, ilişkilerinde zaman zaman zorluk yaratabilir ancak partnerlerine hayatlarında farkında olmadan büyük kolaylıklar sağlarlar.

Başak Burcu Erkeğinin Aile Hayatı Nasıl Olur?

Başak burcunun ebeveynlik tarzı, çocuklarına karşı adanmışlık ve yüksek beklentilerle şekillenir. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir ebeveyn olarak, çocukları için en mükemmelini ararlar ancak bu tutumları zaman zaman eleştirel ve kontrolcü olmalarına yol açabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Astaş Holding'den Kaya Sabancı açıklaması

Astaş Holding'den Kaya Sabancı açıklaması