Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya'da Öğrenci Velileri Kan Bağışıyla Rekor Kırdı

Antalya'da Öğrenci Velileri Kan Bağışıyla Rekor Kırdı

Antalya’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen kan bağışı etkinliğinde, öğrenci velileri büyük bir ilgi gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Öğrenci Velileri Kan Bağışıyla Rekor Kırdı
KAYNAK: İHA

Antalya’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen kan bağışı etkinliğinde, öğrenci velileri büyük bir ilgi gösterdi. Aynı kampüs içinde bulunan Kepez İlkokulu, Kepez Ortaokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nda bir günde toplam 142 ünite kan bağışlandı.

Velilerin İlgisi, Öğrencileri Geride Bıraktı

Etkinliğe, ilkokul öğrencisi velilerinin ilgisi özellikle dikkat çekti. Ortaokul öğrenci velileri ise bu ilgi karşısında geride kaldı.

“Okulumda Kan’panya Var” Kampanyası Devam Ediyor

Gönüllü kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumda kan bağışı bilincini artırmak amacıyla hayata geçirilen “Okulumda Kan’panya Var” adlı kan bağışı kampanyası devam ediyor.

Yağmur ve Fırtına Velileri Engelleyemedi

21 Aralık tarihinde düzenlenen etkinlikte, yağmur ve fırtınaya rağmen sabahın erken saatlerinden itibaren okul bahçesinde kurulan standa akın eden veliler, sıranın kendilerine gelmesi için uzun süre bekledi.

En Fazla Kan Bağışı Yapılan Okul Ünvanı Kazanıldı

Yaklaşık 7 saat süren bağış kampanyasında 142 ünite kan bağışı yapılarak bu eğitim öğretim yılı içerisinde en fazla kan bağışı yapılan okul ünvanı kazanıldı.

Kan Bağışında Bulunan Her Veli, Kızılay Tarafından Madalya ile Ödüllendirildi

Kan bağışında bulunan her veli, Kızılay tarafından madalya ile ödüllendirildi. Bu, velilerin bu önemli etkinliğe olan katılımlarını ve desteklerini takdir etmek için yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Öğrencisine C*nsel İst*smarda Bulunan Öğretmen Tutuklandı

Bursa'da Öğrencisine C*nsel İst*smarda Bulunan Öğretmen Tutuklandı