Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Annesini zevk için 8 kez bıçaklayan cani! Böyle evlat olmaz olsun dedirtti!

Annesini zevk için 8 kez bıçaklayan cani! Böyle evlat olmaz olsun dedirtti!

Bolu'da annesini 8 kez bıçaklayan sanığın şok edici ifadesi: "Zevk için yaptım, pişman değilim." Toplumda "Böyle evlat olmaz olsun" şeklinde yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Annesini zevk için 8 kez bıçaklayan cani! Böyle evlat olmaz olsun dedirtti!
KAYNAK: İHA

 

Olayın Gerçekleştiği An

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, 33 yaşındaki İ.A. isimli uyuşturucu bağımlısı, annesi F.A.'yı 8 yerinden bıçaklamıştır. Annesi, olay anında oğlunun elinden zor kurtulmuş ve yardım isteyerek evden çıkmıştır.

Olayın Ardından Gelişen Süreç

Yaralı anne, akrabası tarafından hastaneye götürülmüş ve ambulansla hastaneye sevk edilmiştir. Saldırgan İ.A. ise olay sonrasında gözaltına alınmış ve tutuklanmıştır.

Sanığın İfadeleri

İ.A.'nın iddianamedeki ifadesine göre, olayı bilerek ve isteyerek gerçekleştirdiğini belirtmiş. Acıma duygusu olmadığını, pişmanlık hissetmediğini ve zevkle yaptığını ifade etmiştir.

Savunma ve Uyuşturucu Kullanımı

Sanık, savunmasında olay günü aşırı derecede uyuşturucu kullandığını ve utanç duyduğunu belirtmiştir. "Allah rızası için annemi öldürmeye çalıştım" ifadesini kullanmıştır.

Mağdur Anne F.A.'nın Tanıklığı

Anne F.A., oğlundan davacı olmadığını, ancak oğlunun aşırı derecede uyuşturucu kullandığını ve olayın bilinçli bir şekilde gerçekleşmediğini söylemiştir. Oğlunun kendisine şiddet uygularken, "Şeytansın, Allah'ın emriyle yaptım" gibi ifadeler kullandığını belirtmiştir.

Mahkeme Kararı ve Duruşmanın Ertelemesi

Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporu beklemeye karar vererek duruşmayı ertelemiştir. Sanık tahliye talebinde bulunmuştur.a

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Maratonu ve Spor Fuarı başladı

İstanbul Maratonu ve Spor Fuarı başladı