Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Amatör balıkçı dev kuzu balığı tuttu

Amatör balıkçı dev kuzu balığı tuttu

Hatay'ın Arsuz ilçesinde amatör balıkçı, 18 kilo ağırlığındaki dev 'kuzu balığı'nı oltayla tuttu. Sevinci görenleri gülümsetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amatör balıkçı dev kuzu balığı tuttu

Hatay'ın Arsuz ilçesinde balık tutma tutkusuyla bilinen amatör balıkçı Barış Kurt, son günlerde yaşadığı muazzam başarıyla dikkat çekiyor.

Arsuz Sahilinde Tuttu

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinden gelen Barış Kurt, balık tutma arzusuyla Hatay’ın Arsuz ilçesine gitti. Sabahın erken saatlerinde, bir arkadaşıyla birlikte Arsuz sahilinde oltasını denize atan Kurt, adeta büyük bir maceraya adım attı. Oltasını denize bıraktıktan sonra, gelecek büyük balığı beklemeye koyulan amatör balıkçı, beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

Amatör Balıkçı Dev Kuzu Balığı Tuttu (2) Result

18 Kilo Ağırlığındaki Kuzu Balığı

Barış Kurt'un oltasına takılan balık, 18 kilogramlık muazzam ağırlığıyla dikkat çeken 'kuzu balığı' olarak bilinen sarı kuyruk cinsi balık oldu. Kurt, bu sıra dışı anı yaşarken, arkadaşı da cep telefonuyla bu unutulmaz anı ölümsüzleştirdi. Kurt'un yüzündeki sevinç, izleyenleri de gülümsetti.

Amatör Balıkçı Dev Kuzu Balığı Tuttu (4) Result

Balığın Büyüklüğü Sosyal Medyada Olay Oldu

Barış Kurt'un, balığı çekerken yaşadığı heyecan dolu anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Video, paylaşım rekorları kırarak birçok kişinin ilgisini çekti. Kurt, 'O yakaladığımız an çok heyecan vericiydi, o anlar anlatılmaz yaşanır' diyerek duygularını paylaştı.

Amatör Balıkçı Dev Kuzu Balığı Tuttu (3) Result

Hafta sonları arkadaşlarıyla Arsuz sahiline sık sık gelen Kurt, balık tutmanın kendisi için ayrı bir keyif olduğunu belirtti. Geçen hafta büyük bir balık yakalamanın verdiği hevesle bu hafta tekrar geldiklerini söyleyen Kurt, 'Dün yine onun kadar büyük bir balık yakaladık. Tutmak nasip oldu. O yakaladığımız an çok heyecan vericiydi. Hatta o çektiğimiz videoyu arada açıp izleriz. O an anlatılmaz yaşanır' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 26 Şubat 2024 Pazartesi Pazar Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 26 Şubat 2024 Pazartesi Pazar Bugünün Kararları Neler?