Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Ahmet Büyükgümüş Kimdir? Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Kaç Yaşında Mesleği?

Ahmet Büyükgümüş Kimdir? Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Kaç Yaşında Mesleği?

AKP'nin Yalova milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş, İstanbul doğumlu ve 33 yaşında. Siyasette genç ve başarılı bir isim olarak öne çıkıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ahmet Büyükgümüş Kimdir? Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Kaç Yaşında Mesleği?
KAYNAK: Haber Merkezi

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, AKP'nin Yalova milletvekili adaylarından biri olarak açıklanan Ahmet Büyükgümüş, genç yaşına rağmen etkileyici bir kariyere sahip. İşte Ahmet Büyükgümüş'ün hayatı ve kariyerine dair detaylar:

Erken Yaşta Başlayan Başarı Hikayesi

17 Mayıs 1990'da İstanbul'da doğan Ahmet Büyükgümüş, eğitim hayatına İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi'nde başladı ve 2009 yılında bu okuldan mezun oldu. Genç yaşta gösterdiği başarı, onu Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde birincilikle mezun olmaya taşıdı.

Yüksek Lisans ve Akademik Başarılar

2014-2017 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde yüksek lisansını tamamlayan Büyükgümüş, akademik kariyerine yurtdışında devam etti. İngiltere'de SOAS University of London'da 2016-2018 yılları arasında akademik araştırmalarını sürdüren Büyükgümüş, "İttifak Oluşumu ve Dağılması: Soğuk Savaş Sonrası NATO Üzerine Tartışmalar" başlıklı teziyle SOAS Uluslararası Siyaset Programı'ndan ikinci yüksek lisans derecesini elde etti.

Siyasetteki Yolculuğu ve Gençlik Kolları Başkanlığı

Ahmet Büyükgümüş, siyasetle genç yaşlarda tanışarak, 2007-2014 yılları arasında Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Gençlik Meclisi Başkanı olarak aktif rol aldı. Akademik başarılarının yanı sıra, AKP İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak çeşitli siyasi görevlerde bulundu. 2018 yılında ise AKP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.

Ahmet Büyükgümüş, Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde doktora eğitimine devam ederken, siyasetteki deneyimi, genç lider kimliği ve akademik birikimiyle dikkat çekiyor. Seçim sürecinde, Büyükgümüş'ün bu çeşitli alanlarda edindiği deneyimler, onu Yalova'nın temsilcisi olarak nasıl şekillendirecek, merak konusu olmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meryem Uzerli'den New York pozları! Yaptırdığı estetikler olay oldu

Meryem Uzerli'den New York pozları! Yaptırdığı estetikler olay oldu