Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Adana'da Dezavantajlı Bölgedeki Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtıldı

Adana'da Dezavantajlı Bölgedeki Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtıldı

Adana'da dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara bayramlık kıyafetler dağıtıldı. Ogün Abi Derneği'nin öncülüğünde gerçekleşen bu yardım, çocukların yüzlerindeki mutluluğu gözler önüne seriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Dezavantajlı Bölgedeki Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtıldı
KAYNAK: İHA

Adana'da yaşayan binlerce dezavantajlı çocuğa Ramazan Bayramı öncesi bayramlık kıyafetler dağıtıldı. Bu dağıtımlar sayesinde çocukların yüzlerindeki mutluluk okunuyor.

Ogün Abi Derneği'nden Anlamlı İşbirliği

Adana'da çocukluğunu 6 yıl çadırda geçiren Ogün Sever Okur, şimdi ise kendi geçmişine benzer durumda olan çocuklara yardım eli uzatıyor. Ogün Abi Derneği'ni kuran ve çocuklar arasında "Ogün Ağabeyi" olarak tanınan Okur, Ramazan Bayramı öncesinde binlerce çocuğa bayramlık kıyafetler dağıttı. Dağıtılan kıyafetlerle çocukların sevinci görülmeye değerdi.

A W177265 06

İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek

Ogün Sever Okur, "Bugün burada bayramlık dağıttık. Her bayramda çocuklara böyle kıyafet dağıtıyoruz. Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara aslında kendimizi adadık ve genelde onlara yardımlar yapıyoruz. Onların mutluluğu için her şeyi göze almış durumdayız. Bazen çok yoğunlaşıp tehlikeli oluyor ama hep buradayız. Binlerce çocuğu sevindirdik ve Ramazan Bayramı’na kadar bu dağıtımlarımız sürecek" şeklinde konuştu.

A W177265 01

Mutlulukları Gözlerinden Okunuyor

Bayramlık kıyafetlerini alan çocuklar arasında yer alan 12 yaşındaki Ebru Yalçın, "Çok beğendim. Kıyafetlerim zaten eskimişti. Bunları alınca çok mutlu oldum" dedi. 9 yaşındaki Fatmanur Yüksel de, "Bayramlığımı aldım ve çok beğendim. Çok teşekkür ederim" diye konuştu.

A W177265 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araba almak isteyenlere kaçmaz fırsat! Dünyaca ünlü otomobil devinden nisan fırsatları

Araba almak isteyenlere kaçmaz fırsat! Dünyaca ünlü otomobil devinden nisan fırsatları