Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam 8 yıl sonra evlilik teklifi aldı

8 yıl sonra evlilik teklifi aldı

Adana'da yaşayan Volkan Aydın, 8 yıl önce evlendiği eşi Merve Aydın'a güzel bir sürpriz yapmak için evlilik teklifi organize etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
8 yıl sonra evlilik teklifi aldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Adana'da yaşayan Volkan Aydın (35), 8 yıl önce evlendiği eşi Merve Aydın'a güzel bir sürpriz yapmak için evlilik teklifi organize etti. Çiftin 8 yaşında Mahir Ege adında bir oğulları bulunmaktadır. Evlenirken eşine evlilik teklifi yapmayan Volkan, eşinin bu konudaki sitemlerini duyarak onu mutlu etmek istedi.

Eşi Merve'nin hamile olduğunu öğrenen Volkan, onu sıcaklardan korumak için yaylaya gönderdi. Bu süre zarfında arabasını sürpriz bir şekilde hazırlayarak arkasına "Benimle evlenir misin Mervem" yazısını ve balonlarla süsledi. Arabasındaki yazıyla sokaklarda dolaşan Volkan, dikkatleri üzerine çekti ve insanlar tarafından fotoğraf çekilmek istendi.

Sonunda eşinin yanına giderek evlilik teklifi yaptı ve Merve, sevinçle "Evet" yanıtını verdi.

Volkan Aydın, “Eşim bana hep senden ölene kadar evlilik teklifi bekleyeceğim demişti. Ben de karımı mutlu etmek için güzel bir organizasyon yaptım. Ona evlenme teklifi yaptım” dedi. Ancak arabasının ilgi odağı olduğunu ve hatta trafik polislerinin bile fotoğraf çekmek için durdurduğunu belirtti. Bu nedenle yazıyı sökme kararı aldı.

Not: Bu metin tamamen kurgusaldır ve gerçek bir olayı yansıtmamaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 yaşındaki çocuğun eli yürüyen merdivene sıkıştı

6 yaşındaki çocuğun eli yürüyen merdivene sıkıştı