Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam 1903 yılında gönderilen kartpostal 2024'te teslim edildi!

1903 yılında gönderilen kartpostal 2024'te teslim edildi!

Galler’de 1903 yılında gönderilen bir kartpostal, 121 yıl sonra teslim edildi. İşte o kartpostalın başına gelenler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1903 yılında gönderilen kartpostal 2024'te teslim edildi!
KAYNAK: İHA

Galler'de 1903 yılında gönderilen bir kartpostal, 121 yıl süren bir gecikmenin ardından nihayet teslim edildi. Swansea kentindeki Swansea Building Society'nin Cradock Caddesi üzerindeki ofisine teslim edilen kartpostal, şirket personeli tarafından teslim alındı.

121 Yıllık Kartpostalın Özellikleri

Kartpostal, Noel için gönderildiği düşünülen 19. yüzyıl İngiliz Ressamı Edwin Henry Landseer'in “The Challenge” adlı eserini ve 1901-1910 yılları arasında hüküm süren VII. Edward'ın portresini içeren yeşil pul ile tasarlanmış. Kartpostalın, Ewart adlı bir kişi tarafından Lydia Davies adlı kişiye gönderildiği ifade ediliyor.

Swansea Building Society Araştırdı

Swansea Building Society'nin Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Henry Darby, kartpostalın gönderildiği Lydia Davies hakkında araştırma yaptıklarını ve hayatta olan akrabalarına kartpostalı teslim etmek istediklerini belirtti. Darby, kartpostalı sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak Davies’i tanıyan birilerine veya akrabalarına ulaşabileceklerini düşündüklerini ifade etti.

Lydia Davies ve Ailesi

West Glamorgan Arşivleri'nden Andrew Dully, John F. Davies adında birinin, söz konusu adreste eşi Maria ve 6 çocuğuyla birlikte yaşadığını tespit etti. Dully, "Çocukların en büyüğü Lydia'ydı. Bu kartpostal gönderildiğinde Lydia 16 yaşındaydı" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yozgat'ta 276 kadın polis adayı mezun oldu

Yozgat'ta 276 kadın polis adayı mezun oldu