Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Yerel Hatay'da kumar oynarken yakalananların paniği kamerada!

Hatay'da kumar oynarken yakalananların paniği kamerada!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kumar oynayanlara suçüstü yapıldı. Baskın anında şahısların parayı saklamaya çalışmaları güvenlik kameralarına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Hatay Emniyet Müdürlüğü, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçlarına karşı yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak İskenderun Savaş Mahallesi'nde bir iş yerine yapılan baskında kumar oynayan 6 kişi suçüstü yakalandı.

Kumar Baskınında Suçüstü Yakalandılar

Emniyet güçlerinin yaptığı baskında, kumar oynayan şahıslar suçüstü tespit edilerek, toplamda 24 bin 330 TL idari para cezasına çarptırıldı. Ayrıca, iş yeri sahibi Y.E., kumar oynanması için yer ve mekan sağladığı gerekçesiyle adli işlem gördü. Baskın anında kumarbazların masanın üzerindeki parayı saklamaya çalışmaları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Adli İşlem Uygulandı

Kumar oynanması için yer temin eden iş yeri sahibi Y.E. hakkında adli işlem başlatıldı. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kumar oynanmasına karşı yürütülen operasyonların hız kesmeden süreceğini belirtti.

Kameralara Yansıyan Panik Anları

Denetim sırasında şahısların masanın üstündeki paraları aceleyle saklamaya çalışmaları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bu görüntüler, baskının etkisini ve yaşananları gözler önüne serdi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da kentsel dönüşümdeki bir binada yangın çıktı

Antalya'da kentsel dönüşümdeki bir binada yangın çıktı