Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Yerel Hatay'da iş makinesi operatörü 4 araca çarpıp kaçtı

Hatay'da iş makinesi operatörü 4 araca çarpıp kaçtı

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir iş makinesi operatörü, park halindeki 4 araca kepçesiyle zarar verip olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesi Akasya Mahallesi'nde meydana gelen olayda, trafikte seyir halinde olan bir iş makinesi operatörü, cadde üzerinde park halinde bulunan 4 araca çarptı. Kazanın ardından araçlar hasar görürken, operatör hızla olay yerinden uzaklaştı. Kazayı gören çevre sakinleri duruma müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iş makinesinin araçlara çarptığı ve operatörün kaçtığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Vatandaşlar Şikayetçi Oldu

Araçları zarar gören vatandaşlar, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayı gerçekleştiren operatörü bulmak için çalışma başlattı. Mağdur olan vatandaşlar, yaşanan bu olayın ardından yetkililerden yardım beklediklerini ve bu tür kazaların önlenmesi için önlem alınmasını istediklerini belirtti.

"Durdurmaya Çalıştık Ama Başaramadık"

Olay anını anlatan esnaf Taha Yeşil, yaşanan trafik sorunlarına ve kazalara çözüm bulunması gerektiğini vurguladı. Kaza anında iş yerinde müşterilerle ilgilendiğini belirten Yeşil, şunları söyledi: "Sesi ve gürültüyü duyduğumuzda dışarıya çıktık. İş makinesi park halindeki 4 aracı biçmişti. Hemen yola atladık, iş makinesini durdurmaya çalıştık ama durmadı. Bilinçli mi yaptı, bilinçsiz mi yaptı bilemiyoruz. Durmaya çalıştı ama elleriyle bir şeyle uğraşıyordu. Dalmış mıydı bilmiyorum ama kaçtı gitti kepçe. Araçlarda hasar oluştu. Üzerinde 3 kişi vardı, bilinçsiz yapılmamış olsa dururlardı."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜRSAB ve Bakan Ersoy Arasındaki Gerginlik Canlı Yayına Taşınıyor

TÜRSAB ve Bakan Ersoy Arasındaki Gerginlik Canlı Yayına Taşınıyor