Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Yaşam Ağrı dağı kar yağışıyla beyaza büründü! Mevsimin ilk karı yağdı

Ağrı dağı kar yağışıyla beyaza büründü! Mevsimin ilk karı yağdı

Türkiye'nin en yüksek zirvelerinden biri olan Ağrı Dağı, son kar yağışıyla bembeyaz bir görünüme büründü. İşte o görüntüler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Türkiye'nin en yüksek noktası olan 5 bin 137 metre yüksekliğe sahip Ağrı Dağı, son kar yağışıyla görkemli bir beyazlığa büründü. Dağın zirvesi, bembeyaz bir örtüyle kaplanırken, eteklerinde ise yaz mevsimine özgü sıcaklıklar devam ediyor.

Zirvede İlk Kar Keyfi

Doğubayazıt'a gelen ziyaretçiler, Ağrı Dağı'nın zirvesine yağan karın keyfini çıkarıyor. Vedat Yıldız, zirveye yağan karı görmek için buraya geldiklerini belirterek, "Bugün Türkiye'nin çatısı olarak bilinen Ağrı Dağı'nı ziyaret etmeye karar verdik. Zirveye mevsimin ilk karının yağdığını duymuştuk, bu yüzden arkadaşlarla gelip görmeye ve fotoğraflar çekmeye karar verdik. Manzara beklediğimizden daha güzel çıktı. Herkesin bu muhteşem dağı görmesini tavsiye ederim. Gerçekten doğa tutkunlarının uğraması gereken bir yer" şeklinde konuştu.

Doğaseverler İçin Cennet

Ağrı Dağı, her mevsim binlerce ziyaretçiyi ağırlayan bir doğa harikası olarak öne çıkıyor. Dağın zirvesindeki kar kaplı manzara, trekking tutkunları ve fotoğraf severler için eşsiz bir deneyim sunuyor. Ağrı Dağı, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalp şeklindeki köy! Bu köy dikkatleri üzerine topluyor

Kalp şeklindeki köy! Bu köy dikkatleri üzerine topluyor