Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Siyaset Gazeteci Şule Aydın'ın evine cinsel içerikli saldırı!

Gazeteci Şule Aydın'ın evine cinsel içerikli saldırı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından 'dört soytarı' ifadesiyle hedef gösterilen gazetecilerden Şule Aydın'ın evinin duvarına cinsel içerikli yazı yazıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 1 Ekim'deki Meclis grup toplantısında Halk TV'nin Kayda Geçsin programından gazetecileri 'soytarı' ifadesiyle hedef göstermişti. Gazetecileri tehdit eden ifadeler kullanan Bahçeli, "Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabir ile MHP’yi sorgulayamazsınız” açıklamasını yapmıştı.

Bahçeli'nin hedef gösterdiği gazeteciler Murat Ağırel, Şule Aydın, Barış Pehlivan ve Timur Soykan aynı gün sosyal medyadan yanıt verirken, bugün Gazeteci Şule Aydın'ın evinin duvarına yazılı saldırı yapıldı. 

Gazeteci Şule Aydın'ın evine cinsel içerikli saldırı 

Evinin girişindeki duvara cinsel taciz mesajı yazılan Şule Aydın, olaya tepkisini X hesabından şu sözlerle ifade etti: “Ne söyleyeyim artık, bilemiyorum! Oturduğum daire kapısındaki duvara, cinsel taciz içeren bir kelime yazmışlar. Ve üzerinde bir leke var. Dün gece saatlerinde yapıldığını düşünüyorum. Kadıköy İskelesi Polis Merkezi’ne şikayette bulundum. Gazeteciliğimizden dolayı düzenli tehdit aldığım bu süreçte, bu cinsel şiddet tehdidini kimin / kimlerin yaptığının bulunmasını istiyorum. Evimizde bile güvende değiliz.”
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gebze'de hayvan katl*amı! Onlarca köpek öld*rülüp çöpe atıldı

Gebze'de hayvan katl*amı! Onlarca köpek öld*rülüp çöpe atıldı