Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Kadın Rojin Kabaiş'ten Cuma gününden beri ses yok

Rojin Kabaiş'ten Cuma gününden beri ses yok

Van'da cuma gününden bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için devam eden arama çalışmalarında hala sonuç alınamadı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Rojin Kabaiş'ten Cuma gününden beri ses yok

Van'da cuma gününden bu yana ortadan kaybolan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları devam ediyor. Kabaiş'in arkadaşlarına sahile gideceğini söylemesinden bu yana kendisinden herhangi bir haber alınamıyor.

Arama Çalışmaları Sürüyor

Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ekipleri, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi dalgıçları, Atlı Polis Grup Amirliği ekipleri yoğun bir şekilde Rojin Kabaiş'i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gölün derinlikleri su altı görüntüleme cihazıyla kontrol edilirken, kıyı bölgelerinde arama kurtarma köpekleri kullanılarak detaylı aramalar yapılıyor.

UMUDUNU KoruyorLARLAR 

Kabaiş'in bulunması için titizlikle yürütülen çalışmalarda sağlık ekipleri de hazır bekletiliyor. Öğrencinin ailesi ve yakınları ise sürekli olarak bölgede bekleyerek umutlarını koruyor. Van halkı da genç kızın bulunması için dualarını esirgemiyor.

Dalgıç polisler Van Gölü’ne daldı

Çalışmalarına Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler de katıldı. Dalgıç ekipleri, Van Gölü’ne dalış yaparak gölün dibinde detaylı arama gerçekleştirdi. Özellikle Rojin’in en son görüldüğü sahil bölgesi titizlikle taranıyor.

Ailesi endişeyle bekliyor

Rojin Kabaiş’in kaybolmasının ardından ailesi ve arkadaşları umutla beklemeye devam ederken, yetkililer arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Genç kızın bir an önce bulunması için yürütülen arama çalışmaları her geçen gün genişletilerek devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da kuryeye çarpmamak için manevra yaptı! 4 araçla kuryeye çarptı

Bursa'da kuryeye çarpmamak için manevra yaptı! 4 araçla kuryeye çarptı