Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Genel İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli? Evli Mi? Eşi Kim?

İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli? Evli Mi? Eşi Kim?

İrem Sak, babası Şemsettin Sak'ın vefatıyla büyük üzüntü yaşadı. İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli? İşte detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın babası, mide kanaması sonucu hayatını kaybetti. Sak'ın babasının ölüm haberinin ardından, İrem Sak'ın biyografisi ve kariyerine dair merak edilen detaylar öne çıktı. İşte İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli?

İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli?

İrem Sak'ın Babası Kimdir?

İrem Sak, babası Dr. Şemsettin Sak’ın vefatının ardından büyük bir üzüntü yaşadı. Sak, Sivas'ta hekimlik yapan babasının İstanbul'da mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. 75 yaşındaki Sak'ın ölümü, sevenleri ve İrem Sak’ın hayranları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli?

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak, 1986 yılında Sivas'ta doğdu ve Çerkes kökenli.

İrem Sak Eğitim Durumu Nedir?

İlkokul ve ortaokulu Sivas'ta tamamladıktan sonra liseyi Selçuk Anadolu Lisesi'nde bitirdi. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Sanat hayatına 2010 yılında adım atan Sak, kısa sürede geniş bir kitle tarafından tanındı.

İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli?

İrem Sak Mesleği Nedir?

İrem Sak, 2010 yılında "Şen Yuva" dizisindeki "Şehrazat" rolüyle televizyon dünyasına adım attı. 2011'de "5'er Beşer" programında "Sinem" karakteriyle dikkatleri üzerine çekti ve 2012 yılında "Yalan Dünya" dizisinde "Tülay" rolüyle popülerlik kazandı.

Sak'ın sinema kariyeri de oldukça başarılı. 2017'de "Martı" filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. "Ölümlü Dünya" ve "Düğüm Salonu" gibi filmlerle beğeni topladı. 2019 yılında "Bir Aile Hikayesi" dizisinde başrol oynadı ve 2020'de "Çukur" dizisinde "Seren Erdenet" karakterini canlandırdı.

İrem Sak Aldığı Ödüller Neler?

Tiyatroda da önemli başarılara imza atan Sak, 2015 yılında "Hepimizin Öyküsü Aynı" oyunuyla büyük beğeni topladı. Ödüller arasında Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Seçici Kurul Özel Ödülü ve 28. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülleri bulunuyor.

İrem Sak'ın Babası Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Nereli?

İrem Sak Evli Mi?

İrem Sak hiç evlenmemiştir. Milli Basketbolcu Furkan Korkmaz ile sevgili olduğu biliniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Tülay Baydar Bilgihan Burdur'un ilk kadın valisi oldu

Vali Tülay Baydar Bilgihan Burdur'un ilk kadın valisi oldu