Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Antalya Manavgat'ta ticari taksi ile motosiklet çarpıştı: Feci düşüş kamerada

Manavgat'ta ticari taksi ile motosiklet çarpıştı: Feci düşüş kamerada

Manavgat'ta ticari taksi ile motosikletin karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ticari taksinin motosiklet sürücüsüne çarpması sonucunda korkunç bir olay yaşandı. Kaza, Yukarı Hisar Mahallesi Tugayoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Gülseren Ö. yönetimindeki 07 ARD 461 plakalı motosiklet ile Fahrettin B.'nin kullandığı 07 J 0439 plakalı ticari taksi arasında gerçekleşti.

Motosiklet Sürücüsü Hastaneye Kaldırıldı

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere fırlayarak ciddi şekilde yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Neyse ki, yapılan kontroller sonucunda sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar

Kazanın yaşandığı bölgede bulunan bir güvenlik kamerası, kaza anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, ticari taksi ile motosikletin çarpışması sonucunda sürücünün yere fırlayarak asfalt zemine çakıldığı an net bir şekilde görülüyor. Bu korkunç anlar, çevredekileri dehşete düşürdü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu'da çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu'da çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi