Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Antalya Antalya'da kuyumcuya silahlı saldırı: Kurşunları bitince çalışanlar tarafından darp edildiler

Antalya'da kuyumcuya silahlı saldırı: Kurşunları bitince çalışanlar tarafından darp edildiler

Antalya'nın Kepez ilçesindeki kuyumcuya yapılan silahlı saldırıda bir kişi yaralanırken, saldırganlar kuyumcu çalışanları tarafından darp edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan bir kuyumcuya düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi yaralanırken, saldırganlar kuyumcu çalışanları tarafından darp edildi. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Silahlı Saldırı Kepez'de Meydana Geldi

Antalya'nın Kepez ilçesi, Teomanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcuda silahlı bir saldırı gerçekleşti. İddiaya göre, kuyumcuya gelen M.Ç. ve T.Ç. arasında işletme sahipleriyle tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından, M.Ç. ve T.Ç. bir araca binerek kuyumcunun arka sokağına geldiler.

Kurşunlar Bitti, Saldırganlar Darp Edildi

Saldırganlar, araçta bekledikten sonra yanlarında bulunan tabancayla birkaç el havaya ateş açtı. Ateşler sırasında kuyumcunun çalışanı H.Ç. kurşunların hedefi oldu. Kurşunları biten saldırganlar, kaçmaya çalışırken kuyumcu çalışanları tarafından yakalandı ve darp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganları kurtardı. Yaralı H.Ç., 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki saldırgan ise gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede 14 adet boş kovan buldu.

Güvenlik Kamerasında Saldırı Anları

Olayın anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganların hafif ticari araçla kuyumcunun arka sokağına geldikleri, işletme istikametine ve daha sonra işletmeden çıkan bir kişiye ateş açtıkları görüldü. Kamera kayıtlarında, şüphelilerin olaydan sonra kaçma çabası ve kuyumcu çalışanları tarafından darp edildikleri anlar ile polis ekiplerinin olay yerine gelerek şüphelileri yakaladıkları anlar yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vaniköy'deki kaçak villaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı!

Vaniköy'deki kaçak villaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı!