Wattpad’de "Loresima" mahlasıyla kaleme aldığı “Gökçen” romanıyla büyük bir okur kitlesine ulaşan Kübra Doğan, 3 Mayıs Cumartesi günü Kepez Kitap Fuarı’nda sevenleriyle bir araya geliyor.

Kepez Kitap Fuarı’nda Edebiyat Rüzgârı

Antalya’nın kültür ve sanat hayatına katkı sunan Kepez Kitap Fuarı, bu yıl da dopdolu bir programla edebiyatseverlerle buluşuyor. Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen fuar, 25 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Fuar kapsamında çok sayıda yazar ve yayınevi okurlarla buluşurken, edebiyat dünyasının dikkat çeken kalemlerinden Kübra Doğan da etkinlikte yerini alacak.

“Gökçen” Romanıyla Yükselen Bir Yazar: Kübra Doğan

Wattpad platformunda “Loresima” ismiyle tanınan Kübra Doğan, özellikle genç okurlar arasında geniş bir takipçi kitlesine sahip. Yazarın kaleme aldığı “Gökçen” adlı roman, platformda 28 milyon 500 binden fazla okunarak büyük bir başarıya imza attı. Duygusal anlatımı ve güçlü karakter yapısıyla dikkat çeken roman, sadece dijital ortamda değil, basılı kitap olarak da büyük ilgi gördü.

ATB Başkanı Çandır:" Tarımda Girdi Enflasyonu Alarm Veriyor! ATB Başkanı Çandır:" Tarımda Girdi Enflasyonu Alarm Veriyor!

İmza ve Söyleşi Etkinliği 3 Mayıs’ta

Okurlarıyla yüz yüze buluşmaya hazırlanan Kübra Doğan, 3 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’te düzenlenecek imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek. 

Genç Kalemden Büyük Başarı

Kübra Doğan, “Gökçen” romanıyla yalnızca internet platformlarında değil, Türkiye genelinde kitap satış listelerinde de üst sıralarda yer aldı. 

Kaynak: haber merkezi