Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Yeni iPhone 15 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Yeni iPhone 15 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Apple, iPhone 15 serisi için yaklaşan lansmana dair sosyal medyada ilk fotoğraflar sızdı. Peki, iPhone 15'in çıkış tarihi ne zaman olacak?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni iPhone 15 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Kamer Durdu / Akdeniz Gerçek

Apple, geçtiğimiz günlerde fiyatlarını artırdığı 14 serisi ve diğer alt modellerden sonra şimdi de Apple iPhone 15'i tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni model, yakın bir gelecekte teknoloji meraklılarının beğenisine sunulacak ve beraberinde bazı özellik değişiklikleri getirecek. Peki, yeni iPhone serisinin lansmanı ne zaman yapılacak?

iPhone 15'in çıkış tarihi için Apple'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, beklentilere göre iPhone 15, eylülün ikinci haftasında tüm özellikleriyle birlikte piyasaya sürülecek. Apple'ın lansman etkinliği ise 12 Eylül 2023 Salı günü saat 20.00'de gerçekleşecek. Bu etkinlik, Apple'ın resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

iPhone 15'te neler değişecek?

iPhone 15 serisi, diğer modellerde olduğu gibi çeşitli seçenekler sunacak, bu da iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro Max gibi farklı versiyonlarla kendini gösterecek. iPhone 15 Pro Max modeli özel bir periskop kamerasıyla gelecekken, diğer modellerde USB-C girişi gibi özelliklerin değişeceği söyleniyor. Ayrıca, sessize alma düğmesinin görüntülerde yer aldığı ve daha mat bir görünüme sahip olacağı da iddia edilen yenilikler arasında bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TASARRUF YALAN OLDU, İŞTE SARAYIN BİR DAKİKALIK MALİYETİ

TASARRUF YALAN OLDU, İŞTE SARAYIN BİR DAKİKALIK MALİYETİ