Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satışa sunuldu

Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satışa sunuldu

CUPRA markası, İspanya’nın Martorell şehrinde tasarlanan ve üretilen Formentor modelinin yenilenen 2025 versiyonunu Türkiye'de tanıttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satışa sunuldu
KAYNAK: Haber Merkezi

CUPRA, İspanya'nın Martorell merkezinde tasarlanan ve üretilen yeni Formentor modelini Türkiye'de satışa sundu. Yenilenen tasarımı, motor seçenekleri ve donanım detaylarıyla dikkat çeken yeni Cupra Formentor, Ağustos 2024 itibarıyla 1.975.000 TL'den başlayan fiyatlarla piyasada yerini aldı.

Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satışa sunuldu

Yeni Cupra Formentor Fiyat Listesi (Ağustos 2024)

  • 1.5 eTSI mHEV 150 PS DSG: 2.100.000 TL (Lansman Fiyatı: 1.975.000 TL)
  • 1.5 eTSI mHEV 150 PS DSG VZ-Line: 2.400.000 TL (Lansman Fiyatı: 2.290.000 TL)
  • VZ 2.0 TSI 333 PS DSG 4Drive: 3.990.000 TL (Lansman Fiyatı: Bilinmiyor)

Yeni Cupra Formentor’un Özellikleri

2025 model Formentor, köpekbalığı burnundan esinlenilmiş ön tasarımı, kaputa entegre bakır renkli CUPRA logosu ve yenilenen Matrix LED farlarıyla öne çıkıyor. Arka tasarımda ise 3 boyutlu ‘Infinite LED’ stop lambaları ve aydınlatmalı CUPRA logosu bulunuyor. İç mekanda ise 12,9 inç boyutundaki multimedya sistemi, yenilenmiş koltuk döşemeleri ve kablosuz hızlı şarj ünitesi gibi modern özellikler dikkat çekiyor.

Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satışa sunuldu

Yeni modelde 1.5 eTSI hafif-hibrit (mHEV) motor seçeneği sunulmakta. Gelecek dönemlerde, daha güçlü motor seçenekleri ve aktarma sistemleri de piyasaya sürülecek. İç mekanda, yenilenen direksiyon simidi, 10,25 inç dijital gösterge paneli ve güncellenmiş HMI (insan-makine arayüzü) ile aydınlatmalı ‘Touch Slider’ çubuğu öne çıkıyor.

Donanım ve Tasarım Detayları

2025 Formentor, yeni 18 inç ve 19 inç jant tasarımları, ‘Mat Magnetic Gri’, ‘Graphene Gri’, metalik ‘Magnetic Gri’, ‘Midnight Siyah’ ve ‘Buzul Beyazı’ gibi renk seçenekleri sunuyor. Ayrıca, VZ serisine özel ‘Mat Century Bronz’ ve ‘Mat Enceladus Gri’ renkleri de mevcut.

‘VZ-Line’ donanım seviyesi, mat siyah/gümüş alüminyum jantlar, Matrix LED ön farlar, panoramik cam tavan, 12 hoparlörlü Sennheiser Premium Ses Sistemi, dinamik şasi kontrolü (DCC), adaptif hız sabitleyici (ACC), ısıtmalı direksiyon simidi ve koltuklar gibi birçok özelliği standart olarak sunuyor. Bu donanım, kullanıcılarına sıra dışı bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Boşluğa Düşen Kediyi Vatandaşlar Kurtardı

Boşluğa Düşen Kediyi Vatandaşlar Kurtardı