Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Xiaomi SU7 Uzun Mesafe Performansını Kanıtladı

Xiaomi SU7 Uzun Mesafe Performansını Kanıtladı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, 28 Aralık'ta düzenlediği etkinlikte merakla beklenen elektrikli otomobilini tanıttı. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde araç işine 10 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Xiaomi SU7 Uzun Mesafe Performansını Kanıtladı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Çinli teknoloji devi Xiaomi, 28 Aralık'ta düzenlediği etkinlikte merakla beklenen elektrikli otomobilini tanıttı. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde araç işine 10 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı. Elektrikli otomobil, Çin’de Xiaomi adına Beijing Automotive Industry Holding (BAIC) tarafından üretiliyor.

Uzun Yolculuk Başarıyla Tamamlandı

Xiaomi’nin elektrikli otomobili SU7, dikkat çekici bir yolculuğa imza attı. "Squeaky parallel world" isimli YouTube kanalı sahibi bir aile, SU7’yi Çin’den İstanbul’a kadar 10 bin kilometre yol kat ederek getirmeyi başardı. Bu uzun yolculuk 28 gün sürdü ve araçta herhangi bir problem yaşanmaması da dikkat çekti.

Düşük Tüketim Değerleri

Yolculuk boyunca SU7, 17,8 kWh/100 km gibi oldukça düşük bir ortalama tüketim değeri yakaladı. Bu performans, elektrikli otomobillerin uzun mesafeli seyahatler için de uygun olduğunu kanıtlıyor.

Türkiye’ye Giriş Tarihi Belirsiz

SU7'nin Türkiye'ye giriş tarihiyle ilgili ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak, bu başarılı yolculuk, aracın Türkiye pazarında da ilgi göreceğinin bir göstergesi olabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afyonkarahisar'da Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Bir Kişi Yaralandı

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Bir Kişi Yaralandı