Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Windows 11'e gelen güncelleme kullanıcıları şaşırttı

Windows 11'e gelen güncelleme kullanıcıları şaşırttı

Microsoft'un zorunlu aralık güncellemesi, Windows 11 kullanıcılarında Wi-Fi sorununa yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Windows 11'e gelen güncelleme kullanıcıları şaşırttı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Microsoft'un zorunlu olarak yayınladığı aralık güncellemesi, Windows 11 bilgisayarlarda yeni bir sorunu gündeme getirdi. KB5033375 numaralı güncelleme, bilgisayar kullanıcılarının Wi-Fi kablosuz bağlantılarında kesilmelere neden oldu. Özellikle üniversite çalışanları, öğrenciler ve pek çok kullanıcı, bu sorunu deneyimlediklerini belirtiyor.

Windows 11'e gelen güncelleme kullanıcıları şaşırttı

Sorun, Wi-Fi bağlantısının ara ara kesintiye uğraması şeklinde ortaya çıkıyor. Sorunu yaşayan kullanıcılar, güncellemeyi kaldırmalarının ardından hatanın ortadan kalktığını rapor ediyor. Ancak, bu çözüm geçici bir önlem sağlıyor ve kullanıcıları bir sonraki güncelleme beklemeye yönlendiriyor.

Aynı zamanda, güncelleme ile birlikte Dosya Gezgini uygulamasının beklenmedik şekilde açılması sorunu çözüldü. Daha önce yaşanan bu sorun, yeni güncelleme ile birlikte giderilmiş durumda.

Microsoft kullanıcılarına, yaşadıkları Wi-Fi sorununu çözmek için güncellemeyi kaldırmayı veya bir sonraki güncellemeyi beklemeyi öneriyor. Ancak, sorunun neden kaynaklandığı ve ne zaman tamamen çözüleceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.**

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cilt sağlığı için neler yapılmalı? Kışın cildimizi nasıl korumalıyız?

Cilt sağlığı için neler yapılmalı? Kışın cildimizi nasıl korumalıyız?