Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Whatsapp’ın yeni özelliği yuva yıkacak

Whatsapp’ın yeni özelliği yuva yıkacak

Dünya’nın en çok kullanılan mesajlaşma platformu Whatsapp her geçen gün yenilikler eklemeye devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Whatsapp’ın yeni özelliği yuva yıkacak

Beta kullanıcılarıyla deneme yapan Whatsapp özellikleri test edip. Bir sonraki güncelleme ile aktif hale getiriyor.Screenshot_20230901_145702_WhatsApp

WhatsApp’ın 2.23.18.18 kodlu Android beta sürümü kullacılarıyla paylaştığı bu özellikte artık sık görüşülen kişiler kişi listesinin en başında çıkarak kullanıcı ile paylaşılacak.Screenshot_20230901_150233_WhatsApp

BİRDEN FAZLA HESAP

Deneme sürümüyle birlikte birden fazla hesap ekleme özelliği de eklendi.Screenshot_20230901_150241_WhatsApp

TASARIM DA YENİLENDİ

Milyonlarca insanın kullandığı anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, bir süredir yeni özelliklerle gündeme geliyor. Özelliklerin dışında platform arayüz üzerinde de çalışmalarını sürdürüyordu. Bugün ortaya çıkan haberlerle birlikte WhatsApp yeni tasarımından ilk görüntüler geldi.

WhatsApp’ın 2.23.18.18 kodlu Android beta sürümü, uygulamanın arayüzünde ki değişiklikleri gözler önüne serdi. Ortaya çıkan görüntüler ise Android sürümünde büyük bir tasarım yeniliği olduğunu gösteriyor. Material Design 3 ile tasarlanan arayüz, daha modern bir görüntüye kavuşacak.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni IP Adres Koruma özelliği ile kullanıcı gizliliğini üst seviyeye taşıyacak.

Bunlardan biri standart hali biri de karanlık mod hali. Standart haline bakıldığında oldukça sade ve beyaz tonların fazla olduğu dikkat çekiyor. Bunu yanı sıra üst kısımdaki yeşil renkli alan yeni tasarımla birlikte beyaz oluyor.

Yeni tasarımda ayrıca alt gezinti çubuğunda da farklılıklar olduğu dikkat çekiyor. Bunu yanı sıra konuşmalar listesindeki filtreleri ayarlama seçeneğinin de olması göze çarpıyor. Ek olarak navigasyon kısmı da alt tarafta yer alıyor.

Sohbetlerin üst kısmında ise yeni “Tümü”, “Oku”, “Kişisel” ve “İş” filtreleri yer alıyor. Bu da mesajlarınızı sıralamanızı kolay hale getirecek. Yeni değişikliklerin WhatsApp’ın iOS sürümü için de gelmesi bekleniyor. Ancak bu yeniliklerin henüz test aşamasında olduğunu belirtmek de fayda var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YouTube Music yorum özelliğini etkinleştirdi

YouTube Music yorum özelliğini etkinleştirdi