Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji WhatsApp'a yeni güvenlik özellikleri geliyor

WhatsApp'a yeni güvenlik özellikleri geliyor

WhatsApp'a Telegram benzeri kullanıcı adları ve PIN koruması geliyor. Kişiler artık telefon numaralarını paylaşmak zorunda kalmayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
WhatsApp'a yeni güvenlik özellikleri geliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

WhatsApp artık Telegram'da olduğu gibi kullanıcı adlarını destekleyecek. Bu sayede kullanıcılar, telefon numaralarını paylaşmadan iletişim kurabilecekler. WhatsApp'a eklenecek olan kullanıcı adları artık PIN ile korunabilecek. Bu sayede istenmeyen etkileşimleri sınırlamak ve kullanıcıların daha güvenli bir şekilde platformda dolaşmasını sağlamak mümkün olacak. 

Yeni WhatsApp Özelliği

WhatsApp'ın beta sürümünde test edilen bu özellik, kullanıcıların kullanıcı adlarını oluştururken PIN ayarı yapmalarına olanak tanıyor. Bu sayede, PIN'inizi bilmeyen kişilerin size mesaj göndermesi engellenebilecek.

Kullanıcılara sunulacak olan yeni özellikle birlikte üç farklı gizlilik seçeneği gelecek: kullanıcı adı, telefon numarası ve dört haneli PIN içeren kullanıcı adı. Bu seçenekler arasından kullanıcılar tercihlerine göre iletişim kurabilecekler.

Yeni özellik şu anda sadece WhatsApp'ın 2.24.18.2 beta sürümünde test edilebiliyor. Kullanıcılar, güncellemelerle bu özelliği kısa süre içerisinde kullanmaya başlayabilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de Suriyelilere vatandaşlık verilen kişi sayısı açıklandı

Türkiye'de Suriyelilere vatandaşlık verilen kişi sayısı açıklandı