Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Vestel Mobilite'nin Piyasa Değeri 3 Yılda 1 Milyar Dolara Ulaşacak

Vestel Mobilite'nin Piyasa Değeri 3 Yılda 1 Milyar Dolara Ulaşacak

Vestel CEO'su Ergün Güler, Vestel Mobilite'nin 3 yıl içinde milyar dolarlık piyasa değerine ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Vestel Mobilite'nin Piyasa Değeri 3 Yılda 1 Milyar Dolara Ulaşacak
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Vestel Üst Yöneticisi (CEO) Ergün Güler, şirketin yeni mobilite birimi Vestel Mobilite'nin piyasa değerini önümüzdeki 3 yıl içinde milyar dolara ulaştırmayı hedeflediklerini duyurdu. Güler, bu iddialı hedefin arkasında yatan stratejileri ve vizyonlarıyla ilgili detayları paylaştı.

Vestel Mobilite'nin Piyasa Değeri 3 Yılda 1 Milyar Dolara Ulaşacak

IFA 2024'te Vestel Mobilite'nin Ürünleri Tanıtıldı

Vestel, bu yıl 32. kez düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (IFA 2024)'da yer aldı ve yeni şirketi Vestel Mobilite'nin geliştirdiği ürünleri ziyaretçilere sundu. Güler, fuarda “Paradigma Değişimi: Mobilite” başlıklı konuşmasında, Vestel Mobilite'nin mobilite pazarındaki hedeflerine değindi.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ve Enerji Depolama Sistemleri

Güler, fuarda tanıttıkları şarj istasyonları, otomotiv elektroniği ve enerji depolama sistemlerinin büyük ilgi gördüğünü belirtti. Şirketin konvansiyonel faaliyet alanlarında 3 yılda iki kat büyüme hedeflediklerini, mobilite pazarında ise üssel bir büyüme beklediklerini açıkladı. 2030 yılında global mobilite pazarının 580 milyar dolara ulaşmasının beklendiğini vurgulayan Güler, Vestel Mobilite'nin bu pazarda önemli bir oyuncu olacağını belirtti.

Togg'da Vestel'in Rolü ve Teknolojik Yenilikler

Güler, Vestel'in Togg projesinde yüzde 23 hisseye sahip olduğunu ve Togg'un yekpare ekranının Vestel tarafından üretildiğini ifade etti. Ayrıca, mini LED teknolojisi kullanarak araç içi ekranlarda sundukları canlı ve parlak renklerin pazarda fark yarattığını kaydetti.

Enerji Verimliliği ve Çevre Dostu Teknolojiler

Güler, Vestel'in geliştirdiği elektrikli araç şarj istasyonları ve enerji depolama sistemlerinin hem bireysel hem de ticari kullanıcılara temiz enerji kaynaklarını daha verimli kullanma imkanı sunduğunu belirtti. Şirketin enerji verimliliği ve çevre dostu teknolojiler geliştirmeye büyük önem verdiğini vurgulayan Güler, bu teknolojilerin enerji maliyetlerini düşürerek karbon ayak izini azaltmayı hedeflediğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin'in Cenazesi Sırasında Bakan Protokol İmzaladı Tepkiler Yükseldi

Narin'in Cenazesi Sırasında Bakan Protokol İmzaladı Tepkiler Yükseldi