Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Vali Şahin Bilim Festivali'nde yeni hamlesini açıkladı!

Vali Şahin Bilim Festivali'nde yeni hamlesini açıkladı!

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2. Antalya Bilim Festivali'ni ziyaret etti. Festival kapsamında Vali Şahin, yerli ve milli üretim olan askeri araçlara binerek, festivalin düzenlediği stantları gezdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vali Şahin Bilim Festivali'nde yeni hamlesini açıkladı!
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Bilim Festivali, büyük bir ilgiyle devam ediyor. BİLİMFEST'e Antalya Valisi Hulusi Şahin de ziyarette bulundu. Festivalin ev sahibi olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün rehberliğinde Dokumapark'ta kurulan 50 bin metrekarelik festival alanını gezen Vali Şahin, birçok standı ziyaret etti. Festival kapsamında ülkemizin yerli ve milli gururu olan askeri araçları yakından inceledi, bu araçlara bindi ve yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Antalya Bilim Festivali'nde, dünya çapında en etkili taarruz helikopterlerinden biri olan milli gururumuz T-129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopteri, TÜMOSAN'ın Türkiye'nin en yüksek yerlilik oranına sahip askeri aracı olan Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç PUSAT, Bozdoğan, Gökdoğan, EJDER YALÇIN, KİRPİ, VURAN, İKA, Batuhan, TTZA, E-ZMA, YABGU, ANZATSAN 8x8, Sak botu gibi önemli araçlar sergileniyor.

Antalya Bilim Festivali'ne katılım sağlayan kurumlar arasında TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN, TUSAŞ, TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC, üniversiteler, teknokentler ve birçok yerli ve milli teknoloji üreten kuruluş yer alıyor. Bu etkinlik, bilimin ve teknolojinin ülkemizdeki güçlü ve yenilikçi yönlerini vurgulayan bir platform olarak büyük önem taşıyor.

1697894116-d9942be10f79d9a37c7c

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu sosyal medyayı ikiye böldü

Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu sosyal medyayı ikiye böldü