Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Tesla'nın Cybertruck talebi ve satış durumu güncelleniyor

Tesla'nın Cybertruck talebi ve satış durumu güncelleniyor

Tesla'nın Cybertruck modeli, beklenen talebi karşılayamadı. Yüksek fiyatlar ve sınırlı menzil nedeniyle bazı müşteriler daha ucuz modelleri bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tesla'nın Cybertruck talebi ve satış durumu güncelleniyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Tesla'nın merakla beklenen Cybertruck'ı, geçtiğimiz Ekim ayında Elon Musk tarafından açıklanan 1 milyon rezervasyon rakamlarına rağmen, yüksek fiyatlar ve sınırlı menzil sorunları nedeniyle talep beklentilerin altında kalabilir. Guidehouse Insights analisti Sam Abuelsamid, mevcut talebin 1 milyon adetlik hedefin çok gerisinde olduğunu belirtti.

Tesla'nın Cybertruck talebi ve satış durumu güncelleniyor

Temmuz'da Zirveyi Gördü

Cox Automotive verilerine göre, Cybertruck Temmuz ayında yaklaşık 4.800 adet satarak şimdiye kadarki en yüksek satış rakamını elde etti ve ABD'de 100.000 doların üzerinde fiyatlandırılan en çok satan araç oldu. Ancak Cox'tan bir yetkili, bu fiyat seviyelerinde yüksek satış hacimlerini devam ettirmenin zor olacağını ifade etti.

Yüksek Fiyatlar ve Menzil Sorunları

İlk olarak 40.000 dolarlık bir fiyat tahminiyle piyasaya sürüleceği duyurulan Cybertruck, şu an 61.000 dolarlık 400 kilometre menzil sunan modelinden 119.990 dolarlık 484 kilometre menzil sunan üç motorlu versiyonuna kadar geniş bir fiyat aralığında sunuluyor. 2019'da duyurulan hedeflerin çok üzerinde bir fiyatla piyasaya sürülen araç, teslimat sürecinde çeşitli zorluklar yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ferdi Kadıoğlu için İngiltere'den yoğun ilgi! Alternatifi hazır

Ferdi Kadıoğlu için İngiltere'den yoğun ilgi! Alternatifi hazır