Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Steam'de en popüler donanımlar: Kullanıcıların tercihleri neler?

Steam'de en popüler donanımlar: Kullanıcıların tercihleri neler?

Steam platformunda kullanıcıların donanım tercihleri belirlendi. NVIDIA grafik kartlarının geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilmesi dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Steam'de en popüler donanımlar: Kullanıcıların tercihleri neler?
KAYNAK: Haber Merkezi

Kullanıcı tercihlerinin ölçüldüğü Steam platformunda grafik kartlarına olan ilgi büyük. Yapılan araştırmaya göre, en popüler 5 grafik kartı arasında RTX 3060 dikkat çekerken, kullanıcıların tercih ettiği diğer modeller ise NVIDIA GeForce RTX 2060, NVIDIA GeForce GTX 1650, NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti ve NVIDIA GeForce RTX şeklinde sıralanıyor.

Mart Ayında Trendler: En Popüler Donanımlar

Mart ayında Steam'de en popüler donanımların başında hangileri geliyor? İstatistiklere göre, geçtiğimiz ay en fazla artış gösteren ikinci grafik kartı NVIDIA GeForce RTX 4060 oldu. Önceki aya göre yüzde 0,60 artışla, en popüler sekizinci ekran kartı konumuna yükseldi.

Steam'de en popüler donanımlar: Kullanıcıların tercihleri neler?

Genel Tercihler: Grafik Kartları ve RAM

Genel olarak bakıldığında, Steam kullanıcılarının büyük çoğunluğu yüzde 78 ile NVIDIA grafik kartlarını tercih ediyor. Ardından yüzde 14,64 ile AMD, ve yüzde 7,24 ile Intel geliyor. RAM tercihlerinde ise 32 GB olan varyantın popülerliği artıyor ancak en çok tercih edilen hala 16 GB'lık varyant olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksu'da Devir Teslim

Aksu'da Devir Teslim