Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Steam PlayStation kontrolcülerine tam destek sağladı

Steam PlayStation kontrolcülerine tam destek sağladı

Steam, PlayStation kontrolcülerine yönelik desteğini önemli ölçüde artırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Steam PlayStation kontrolcülerine tam destek sağladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Valve, popüler oyun platformu Steam’de PlayStation kontrolcüleri DualShock ve DualSense için tam destek sağlayan yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, PlayStation kontrolcülerini Xbox kontrol cihazlarıyla aynı seviyeye getiriyor ve oyunculara büyük kolaylık sağlıyor.

Güncelleme, keşfedilebilirlik, uyumluluk ve kişiselleştirme özelliklerini ele alıyor. Artık Steam, 'Kontrolcü Dostu' bölümündeki arama sonuçlarını Xbox, DualShock ve DualSense'e göre filtreleyebiliyor. Oyun sayfaları da kontrol cihazlarının tam veya kısmi uyumluluğunu destekleyip desteklemediğini belirten rozetlere sahip oluyor.

Bu güncelleme, Steam'deki PlayStation tabanının son yıllarda önemli ölçüde artmasıyla birlikte geliyor. DualShock kontrol cihazlarını içeren kullanımlar son dört yılda neredeyse dört katına çıktı. Dört yıl önce sadece yüzde 19 olan PlayStation tabanı, artık Steam'in yüzde 27'sini oluşturuyor.

Bu güncelleme, PlayStation kontrolcüleriyle oyun oynayan Steam kullanıcılarının deneyimini iyileştirecektir. Ayrıca Steam'in Xbox ve PlayStation'a yönelik geniş desteğini de gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Erzin' de bir ilk büyük talep var

Hatay Erzin' de bir ilk büyük talep var