Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Steam Deck OLED versiyonu tanıtıldı

Steam Deck OLED versiyonu tanıtıldı

Steam'deki oyunların çoğunun oynandığı oyun konsolu Steam Deck için OLED ekranlı yeni bir versiyonu ile tanıtımı yapıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Steam Deck OLED versiyonu tanıtıldı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Steam'deki oyunların pek çoğunun oynandığı oyun konsolu Steam Deck için OLED ekranlı yeni bir versiyon geldi. Steam Deck, neredeyse bilgisayarlarda oynanabilecek her oyunu oynatabiliyor. Bu haliyle oldukça dikkat çeken cihazın yeni nesil modelin yakın zamanda gelmeyeceği söylenmişti. Ancak Steam Deck 2 yerine OLED ekranlı yeni bir versiyon tanıtıldı. 

Steam Deck OLED, oyun severler için heyecan verici bir gelişme. Bu yeni model, 512 GB depolama alanına sahip versiyonu için 549 dolar, 1 TB versiyon içinse 649 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak. 7.4 inç boyutunda ve 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan bu cihaz, 1.000 nit OLED ekranı sayesinde kullanıcılara yüzde 50 oranında daha uzun bir kullanım süresi sunuyor.

Ayrıca, cihazın önceki nesle göre daha sessiz bir soğutma sistemi bulunuyor. Bluetooth 5.3 desteği ve Wi-Fi 6E özellikleri de bu cihazın dikkat çeken özellikleri arasında. Bu özellikler, kullanıcıların oyun deneyimini daha da zenginleştirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de motokurye dehşeti! Yaşlı adamı öldüresiyle dövdüler

İzmir'de motokurye dehşeti! Yaşlı adamı öldüresiyle dövdüler