Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Steam aile paylaşımı özelliği kullanıma sunuldu

Steam aile paylaşımı özelliği kullanıma sunuldu

Steam'in uzun zamandır beklenen özelliği olan 'Steam Aile Paylaşımı', beta olarak kullanıcılara sunulmaya başladı. Bu özellik, 'Steam Aile Görünümü' olarak adlandırılan yeni bir özellikle birlikte geliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Steam aile paylaşımı özelliği kullanıma sunuldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Farklı platformların sunduğu 'aile paylaşımı' özellikleri farklı avantajlar sunarken, Steam kullanıcılarının yıllardır beklediği bir özellik nihayet hayata geçiyor. Artık aynı anda iki kişinin tek hesaptan oyun oynaması mümkün hale geliyor.

Steam aile paylaşımı özelliği kullanıma sunuldu

Steam, beta olarak kullanıcılara sunduğu yeni özellik olan 'Steam Aile Paylaşımı' ile 'Steam Aile Görünümü'nü ekliyor. Bu özellikle platformda aile paylaşımı kısmına en fazla 6 kişi eklenebilecek.

Steam Aile Paylaşımı Nedir?

Steam ailesi oluşturduktan sonra 5 aile üyesi olarak seçilen kişi davet edilebilecek. Bu sayede, eklenen üyelerin tüm oyunlara erişmesi sağlanacak ve 'Aile Kütüphanesi' sayesinde aile üyelerinin paylaşılabilir tüm oyunlarına erişim sağlanacak.

Ebeveynlerin çocuklarının Steam'de hangi oyunları oynadığını bilmek istemeleri ve çocuklarının direkt oyunları satın almasının önüne geçmek istemeleri doğrultusunda, Steam Aile Paylaşımı özelliği ebeveyn kontrolleri sunuyor. Aileler, çocuklarının istekleri oyunları satın almasını onaylama ya da reddetme seçeneklerine de sahip olacaklar. Ayrıca, çocukların oyunları ne zaman oynayabileceği de sınırlanabilecek.

Steam Aile Paylaşımı özelliğini test etmek isteyen kullanıcıların öncelikle Steam hesaplarına giriş yapması gerekiyor. Daha sonra Ayarlar> Arayüz> İstemci Beta Katılımı> Steam Family Beta ve Tamam'a tıklayarak bu özelliği aktif hale getirebilirler. Son olarak, Steam'in yeniden başlatılması gerekiyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'da Kapı Kırarak Hırsızlık Yapan Iraklı Tutuklandı: Eşyalar 3 Günde Nasıl Çalındı?

Samsun'da Kapı Kırarak Hırsızlık Yapan Iraklı Tutuklandı: Eşyalar 3 Günde Nasıl Çalındı?