Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Steam açıkladı: Türkiye'deki en hızlı internet sağlayıcıları

Steam açıkladı: Türkiye'deki en hızlı internet sağlayıcıları

Steam verilerine göre Türkiye’deki en hızlı internet sağlayıcıları açıklandı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Steam açıkladı: Türkiye'deki en hızlı internet sağlayıcıları

Çevrim içi şikayet platformlarında yapılan incelemeler, ülkemizde en fazla şikayetin internet hizmetleriyle ilgili olduğunu ortaya koyuyor. Bu durum, dünya geneline kıyasla maalesef ileride olmadığımızı gösteriyor. Ancak, internet sağlayıcıları sürekli olarak altyapı yatırımları yaptıklarını iddia ediyorlar. Peki, internet hızları ne durumda? Bu sorunun cevabını Steam, Türkiye'deki en hızlı sabit internet sağlayıcılarını açıklayarak verdi.

Steam'in verilerine göre, Türkiye'de ortalama indirme hızı 33.3 Mbps seviyesinde. Ayrıca son 7 ayda toplamda 16.2 PB (petabayt) boyutunda dosya indirildiği belirlendi, ki bu da 16 milyon 200 bin GB'a tekabül ediyor. Peki en hızlı internet sağlayıcıları hangileri?

TurkNet, ortalama 63.5 Mbps ile en hızlı sabit interneti sunan firma konumunda. Onu 39.1 Mbps ile Turksat ve 36.1 Mbps ile Netspeed İnternet A.Ş. takip ediyor. Dördüncü sırada ise 35.4 Mbps ile Turkcell Superonline yer alıyor. Sıralamanın devamında ise 33 Mbps ile Millenicom, 28.6 Mbps ile Vodafone Türkiye ve 27.4 Mbps ile Türk Telekom geliyor. Son sırada ise 16.9 Mbps ile Turkcell bulunuyor.

Steam açıkladı: Türkiye'deki en hızlı internet sağlayıcıları

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya'da Trafik Kazası: 1 Ölü 6 Yaralı

Konya'da Trafik Kazası: 1 Ölü 6 Yaralı