Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Sony'den göz kamaştıran PlayStation 5 Slim 'Deep Earth' koleksiyonu!

Sony'den göz kamaştıran PlayStation 5 Slim 'Deep Earth' koleksiyonu!

Sony, PlayStation 5 Slim'e yeni görünüm kazandıran 'Deep Earth' koleksiyonunu tanıttı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sony'den göz kamaştıran PlayStation 5 Slim 'Deep Earth' koleksiyonu!
KAYNAK: Haber Merkezi

Shiftdelete.net haberine göre, Konsol severleri heyecanlandıran bir haberle Sony, PlayStation 5 Slim için 'Deep Earth' adlı yeni metalik kapak koleksiyonunu tanıttı. Sony'nin Ekim ayında duyurduğu PlayStation 5 Slim, uygun fiyatlı ve sevilen bir model olarak öne çıkmıştı. Şimdi ise yeni Deep Earth koleksiyonu, PS5 Slim'in görünümünü büyük ölçüde değiştirecek.

Sony'den göz kamaştıran PlayStation 5 Slim 'Deep Earth' koleksiyonu!

CES 2024 etkinliğinde tanıtılan PS5 Slim Deep Earth koleksiyonu, tasarımıyla dikkat çekiyor. Daha önce aynı koleksiyonu PlayStation 5 için sunan Sony, şimdi PS5 Slim kullanıcılarına da özelleştirme seçeneği sunuyor. Şirket, bu koleksiyonun tasarımını dünya gezegeninin derinliklerinde bulunan güzel ve güçlü tonlardan esinlendiğini belirtti.

Volkanik Kırmızı, Kobalt Mavisi ve Som Gümüş olarak adlandırılan üç farklı metalik kapak seçeneği sunan Sony, bu kapakları PlayStation 5 Slim ve DualSense kontrol cihazları için kullanıcılara sunuyor. Her bir kapak ortalama 55 Dolar fiyatla satışa sunuluyor.

Bu özel tasarım kapaklar, kullanıcıların konsollarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyarak oyunculara daha özel ve premium bir deneyim sunuyor. Sony'nin aksesuar satışlarını artırarak kullanıcılarına geniş bir seçenek yelpazesi sunma stratejisinin bir parçası olarak öne çıkan bu koleksiyon, oyuncular arasında büyük ilgi görmesi bekleniyor. PlayStation tutkunları, konsollarını Deep Earth koleksiyonu ile özelleştirerek estetik bir görünüm elde edebilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya EMO Başkan'ı Şaban tat güven tazeledi

Antalya EMO Başkan'ı Şaban tat güven tazeledi