Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Samsung Galaxy S25 Ultra'nın teknik özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın teknik özellikleri sızdırıldı

Samsung, 2025’in başlarında Galaxy S25 serisini tanıtmaya hazırlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsung Galaxy S25 Ultra'nın teknik özellikleri sızdırıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Samsung, 2025’in başlarında Galaxy S25 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni amiral gemisi telefonların Galaxy S25, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Ultra modellerinden oluşması bekleniyor. Şu ana kadar elde edilen sızıntılara göre, bu yeni seri seleflerine kıyasla fazla yenilik sunmayacak gibi görünüyor. Ancak son dönemde gelen bilgiler, Galaxy S25 Ultra'nın önemli bir yenilikle geleceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın teknik özellikleri sızdırıldı

16GB RAM İddiaları

Bu yıl Galaxy S24 Ultra'da 12GB RAM ile sınırlı kalan Samsung, gelecek yılın amiral gemisi Galaxy S25 Ultra'da daha fazla RAM sunmayı planlıyor. Ünlü teknoloji duyumcusu Ice Universe, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Galaxy S25 Ultra'nın 16GB RAM ile piyasaya sürüleceğini öne sürdü. Bu iddia, cihazın oyun oynama ve çoklu görevlerde performans artışı sağlayabileceğini ve yapay zeka tabanlı yeni özellikler için kapı aralayabileceğini gösteriyor.

Yenilikçi Tasarım Detayları

Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı da dikkat çekici değişiklikler vaat ediyor. Sızıntılara göre, cihazın ön ve arka yüzünde asimetrik bir tasarım yer alacak ve selefine kıyasla daha ince bir 'görsel çerçeve' sunacak. Orta çerçevesinin de daha ince olacağı belirtiliyor, bu da cihazın estetik açıdan daha zarif görünmesini sağlayabilir.

Gelişmiş Kamera Özellikleri

Galaxy S25 Ultra'nın kamera kurulumu da oldukça dikkat çekici. Cihazın dört arka kamerası arasında, 200 megapiksel ana kamera ve 5x optik zoom sunan 50 megapiksel sensör yer alacak. Ultra geniş açı ve telefoto sensörlerinde ise iyileştirmeler bekleniyor, bu da fotoğraf ve video çekimlerinde daha yüksek kalite sunabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump'tan Kamala Harris'in Irksal Kimliği Üzerine Tartışmalı Açıklamalar

Trump'tan Kamala Harris'in Irksal Kimliği Üzerine Tartışmalı Açıklamalar