Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Samsung Galaxy Ring Tamir Edilemeyecek!

Samsung Galaxy Ring Tamir Edilemeyecek!

Samsung'un ilk giyilebilir cihazı Galaxy Ring, tamir edilemeyecek bir sorunla karşı karşıya. İç yapısı oldukça karmaşık olan cihazın onarımı için ciddi zorluklar yaşanabilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsung Galaxy Ring Tamir Edilemeyecek!
KAYNAK: Haber Merkezi

Samsung'un pazara sunduğu yeni akıllı yüzük olan Galaxy Ring, beklenmedik bir sorunla karşı karşıya. Cihazın bozulması halinde artık tamir edilemeyecek olması, kullanıcıları endişelendiriyor.

İlk Giyilebilir Cihaz: Galaxy Ring

Akıllı yüzük olan Galaxy Ring, Samsung'un giyilebilir teknoloji alanındaki ilk ürünüydü. Ancak iFixit'in paylaştığı bilgilere göre, cihazın iç yapısı tamir için oldukça karmaşık görünüyor. 399 dolarlık fiyatıyla dikkat çeken Galaxy Ring'in, onarım imkanı konusundaki belirsizlikler ise merak konusu.

Galaxy Ring'in İç Yapısı İncelendi

Galaxy Ring'in iç aksamına bakıldığında, tüm bileşenlerin ince bir PCB şerit üzerine yerleştirildiği görülüyor. Bu bileşenler özel bir reçine ile sıkıca tutturulmuş durumda. Bu durum, cihazın tamir edilemez hale gelmesine neden olabilir. Özellikle pil değişimi gibi basit bir işlem için bile cihazın tamamen parçalanması gerekebilir.

Samsung'dan Resmi Açıklama Bekleniyor

Şu ana kadar Samsung tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Galaxy Ring'in tamir edilemeyecek olması, potansiyel alıcıları endişelendiriyor. Cihazın dayanıklılık ve onarım konularındaki belirsizliği, kullanıcıların tercihlerini etkileyebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'in Bergama İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

İzmir'in Bergama İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı