Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Samsung Galaxy Quantum 5'i Yüksek Güvenlik Seviyesi ile Tanıttı

Samsung Galaxy Quantum 5'i Yüksek Güvenlik Seviyesi ile Tanıttı

Samsung, Galaxy Quantum 5 modelini piyasaya sürdü. ID Quantique şirketinin kuantum şifrelemeli modülüyle donatılan telefon, yüksek güvenlik sağlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsung Galaxy Quantum 5'i Yüksek Güvenlik Seviyesi ile Tanıttı
KAYNAK: Haber Merkezi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni modeli Galaxy Quantum 5'i kullanıcıların beğenisine sundu. Galaxy Quantum 5, ID Quantique şirketinin kuantum şifrelemeli özel modülü S2Q000 ile donatılarak daha yüksek bir güvenlik seviyesi sunuyor.

Samsung Galaxy Quantum 5'i Yüksek Güvenlik Seviyesi ile Tanıttı

Yüksek Güvenlik Seviyesi ile Öne Çıkıyor

Galaxy A55'in aksine, Galaxy Quantum 5'te yer alan özel çip sayesinde şifrelerin gücü artırılıyor ve veriler daha etkili bir şekilde korunuyor. Bu kuantum şifreleme teknolojisi, kullanıcıların gizlilik endişelerini en aza indiriyor.

Teknik Özellikler nelerdir?

Samsung Galaxy Quantum 5, teknik özellikleri açısından Galaxy A55'e oldukça benziyor. Cihaz, Exynos 1480 yonga seti ile güçlendirilmiş ve 2340 x 1080 piksel çözünürlükte 6,6 inç 120 Hertz Super AMOLED ekranla geliyor. Ön kamerası 32 MP, arka kamerası ise 50 MP, 12 MP ve 5 MP sensörlerden oluşuyor. 5000 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım sunan akıllı telefon, Güney Kore'de 465 dolarlık bir fiyatla satışa sunuldu. Diğer ülkelerdeki çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sonbahar Geldi: Eylülde yapılacak aktiviteler

Sonbahar Geldi: Eylülde yapılacak aktiviteler