Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Samsung akıllı saatlere yapay zeka desteği sunuyor!

Samsung akıllı saatlere yapay zeka desteği sunuyor!

Samsung, Galaxy serisi için sunulan yapay zeka özelliklerini artık akıllı saatlerde de kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. TM Roh'un açıklamalarına göre, bu yeniliklerin giyilebilir teknoloji dünyasında devrim yaratacağı öngörülüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsung akıllı saatlere yapay zeka desteği sunuyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

Samsung'un üst düzey yöneticilerinden TM Roh, son günlerde yaptığı açıklamada, şirketin hedefinin yeni nesil yapay zeka özelliklerini tüm Galaxy cihazlarına, özellikle de akıllı saatlere taşımak olduğunu belirtti. İşte bu önemli gelişmeye dair detaylar...

Yapay Zeka ile Giyilebilir Teknoloji Devrimi

TM Roh'un ifadelerine göre, giyilebilir teknolojilerin çağına girdiğimiz bu dönemde, Samsung yapay zeka ile tüm dijital imkanları kullanarak kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yeni uygulamalar geliştirecek. Özellikle sağlık alanında yapılacak olan yeniliklerin, kullanıcılar için kritik önem taşıyacağı vurgulanıyor. Roh, detaylara fazla girmeden, Samsung hayranlarını büyük sürprizlerin beklediğini de belirtti.

Akıllı Saatler İçin Kapsamlı Yapay Zeka Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Bud Pro 2 kulaklıklar için duyurulan yeni yapay zeka özellikleri, Samsung'un akıllı saatler için planladığı özelliklerin yalnızca bir parçası olarak görülüyor. Akıllı saatler için tasarlanan yapay zeka özelliklerinin daha kapsamlı ve işlevsel olması bekleniyor.

Özel Uygulamaların Yolda Olduğu Konuşuluyor

Samsung'un Galaxy 24 telefonlarında kullanılan her özelliğin akıllı saatlere uyarlanmasının zor olduğu kabul ediliyor. Ancak bazı özel uygulamaların akıllı saatler için geliştirileceği ve kullanıcılara sunulacağı söyleniyor.

Beklentiler ve Gelecek

Samsung'un yakın zamanda Galaxy Fit 3'ün çıkış tarihini duyurması bekleniyor ancak bu modelin hangi yapay zeka özelliklerine sahip olacağı henüz net değil. Ayrıca, bu özelliklerin Samsung'un eski akıllı saatlerine ne ölçüde getirileceği de belirsizliğini koruyor. Ancak tüm bu yeniliklerin kullanıcıların hayatını kolaylaştıracağı umuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Yerlikaya: KAFES-45 Operasyonlarında 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya: KAFES-45 Operasyonlarında 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi