Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Riot Games Türkiye’de Oyun İçi Harcamalara Zam Yapıyor

Riot Games Türkiye’de Oyun İçi Harcamalara Zam Yapıyor

Riot Games, Türkiye'de League of Legends ve Valorant oyunları için RP ve VP ücretlerine zam yapacak. Yeni fiyatlar 18 Eylül'den itibaren geçerli olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Riot Games Türkiye’de Oyun İçi Harcamalara Zam Yapıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Riot Games, League of Legends (LOL) ve Valorant oyunları için Türkiye'deki RP ve VP ücretlerinde artışa gitti. Oyun içi harcamalara zam geliyor. Zam 18 Eylül'den itibaren geçerli olacak.

Riot Games Türkiye’de Oyun İçi Harcamalara Zam Yapıyor

Yüzde 24, Yüzde 15 ve Yüzde 63 Oranında Zam Yapıldı

Riot Games, Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede oyun içi harcamalara zam yapma kararı aldı. League of Legends oyunlarına yüzde 24, VALORANT'a yüzde 15 ve Legends of Runeterra'ya yüzde 63 oranında zam yapılacak. Yeni fiyatlar 18 Eylül itibarıyla yürürlüğe girecek.

Riot Games Alışveriş Paketlerinde İlave Sanal Para Sunacak

Riot Games, oyun içi alışverişlerde belirli paketlerde ek sanal para sağlayacağını duyurdu. Örneğin VALORANT için 1900 VP + 150 ilave VP içeren 2050 VP paketi, artık 1900 VP + 300 ilave VP ile 2200 VP sağlayacak. Bu paketler, 18 Eylül'deki zam öncesinde alışveriş yapmayı planlayan oyunculara avantaj sağlayacak şekilde bugün satışa sunuldu.

Neden Zam Yapıldı?

Riot Games yetkilileri, yapılan zamların nedenini açıkladı. Küresel ekonomideki değişimleri ve döviz kurlarını göz önünde bulundurarak fiyatları güncellediklerini belirttiler. Ayrıca, bölgeler arasındaki fiyat dengesini koruyarak üçüncü tarafların kötüye kullanımını engellemeyi ve adil bir ortam sağlamayı amaçladıklarını vurguladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Boksit madeni nedir? Nerelerde bulunur?

Boksit madeni nedir? Nerelerde bulunur?