Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji PlayStation 5 Xbox serisi ürünlere karşı 5 kat daha fazla satış yaptı

PlayStation 5 Xbox serisi ürünlere karşı 5 kat daha fazla satış yaptı

Son yapılan bir araştırmaya göre PlayStation 5'in satışları, Xbox Series X ve S modellerine kıyasla 5 kat daha fazla olduğu belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PlayStation 5 Xbox serisi ürünlere karşı 5 kat daha fazla satış yaptı
KAYNAK: Haber Merkezi

Konsol dünyasında yaşanan rekabet, Sony ve Microsoft arasında giderek kızışıyor. Ancak Niko Partners'tan Daniel Ahmad'ın aktardığına göre, PlayStation 5'in son çeyrekteki satışları oldukça etkileyici. Ahmad, Sony'nin açıkladığı rapora dayanarak, PlayStation 5'in Xbox Series X ve S modellerine kıyasla neredeyse 5 kat daha fazla sattığını belirtti.

PlayStation 5 Xbox serisi ürünlere karşı 5 kat daha fazla satış yaptı

Sektör analistlerine göre, PlayStation 5'in Xbox X/S modellerine karşı olan üstünlüğü, Sony'nin konsol pazarındaki liderliğini sağlamlaştırıyor. Sony'nin son dönemdeki başarısı, konsol dünyasında çığır açıyor ve rekabeti daha da yoğunlaştırıyor.

Pazar araştırma şirketi Niko Partners'tan gelen verilere göre, PlayStation 5'in son çeyrekte 4,5 milyon adet sattığı belirtiliyor. Bu rakamın, Xbox Series X ve S'in aynı dönemdeki satışlarının oldukça önünde olduğu görülüyor. PlayStation 5'in etkileyici satış performansı, Sony'nin konsol dünyasındaki liderliğini daha da pekiştiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Twitter resmen kapandı

Twitter resmen kapandı