Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Otomotiv devinden sıfır ayarında kampanya

Otomotiv devinden sıfır ayarında kampanya

SEAT, trafiğe çıkış tarihinden en az 3 yıl geçen tüm modeller için özel bir kampanya sunuyor. İşte fırsatın detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Otomotiv devinden sıfır ayarında kampanya
KAYNAK: Haber Merkezi

SEAT, 3 yaş ve üzeri tüm modeller için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, kasko ve trafik sigortası için sigortaladım.com üzerinden yapılacak işlemleri kapsıyor.

Zorunlu Trafik Sigortası: Sigortaladım.com'dan trafik sigortası yaptıran SEAT sahipleri, yetkili servislerinde 500 TL'ye kadar indirim fırsatı elde edecekler.

Kasko Sigortası: Kasko sigortası için sigortaladım.com'dan işlem yapan SEAT sahipleri ise yetkili servislerinde 1.000 TL'ye kadar indirim kazanabilecekler.

Ayrıca, trafik sigortası veya kasko sigortası satın alan SEAT sahipleri, SEAT Online mobil uygulamasını indirerek SEAT Yetkili Servislerinde %30 indirimden de faydalanabilecekler.

Bu kampanya, yıl sonuna kadar devam edecek ve hem kasko hem de trafik sigortası için sigortaladım.com üzerinden yapıldığında aynı araç için birden fazla servis indirimi kullanılabilir. Servis indirimleri, poliçenin başlangıç tarihinden itibaren 45 gün sonra plakaya tanımlanacak ve poliçenin bitiş tarihine kadar 1 yıl boyunca geçerli olacaktır. Bu kampanya, SEAT sahiplerine ekonomik ve avantajlı bir sigorta deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CW Enerji'den 6,2 milyon dolarlık güneş enerjisi santrali

CW Enerji'den 6,2 milyon dolarlık güneş enerjisi santrali