Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Netflix resmen duyurdu: Squid Game dizisinin oyunu çıktı!

Netflix resmen duyurdu: Squid Game dizisinin oyunu çıktı!

Netflix, popüler dizi "Squid Game"den esinlenerek geliştirilen mobil oyun "Squid Game: Kıran Kırana" duyuruldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netflix resmen duyurdu: Squid Game dizisinin oyunu çıktı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi edinen "Squid Game" dizisinin oyunu resmi olarak duyuruldu. Netflix, oyunun tanıtım videosunu paylaşarak heyecanı artırdı.

Oyunun Detayları

Netflix'in popüler dizisi "Squid Game"den ilham alınarak geliştirilen yeni mobil oyun olan "Squid Game: Kıran Kırana", 32 oyuncunun katıldığı bir parti hesaplaşmasını konu alıyor. Oyuncular, arkadaşlarını ve rakiplerini takım oluşturarak ölümcül engelleri aşmaya çalışacak ve nihai zaferi elde etmeye çalışacaklar.

Çıkış Tarihi Belirsiz

Netflix'in X hesabından yapılan duyuruda, "Squid Game: Kıran Kırana" isimli oyunun dizinin ikonik parkurlarından esinlenerek tasarlandığı vurgulandı. Ancak, oyunun çıkış tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi verilmedi.

Netflix'ten Açıklama Geldi

Netflix yetkilileri, oyunun detayları hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bazen kazanırsın. Bazen ölürsün. Squid Game: Kıran Kırana, hit diziden esinlenen yeni bir mobil oyundur. 32 oyunculu parti hesaplaşmasında arkadaşların ve düşmanlarınla takım ol, becerilerini kanıtla ve nihai zaferi elde etmek için ölümcül engellerle yarış. Yakında Netflix Games'te."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edirne'de yağmur etkili oldu

Edirne'de yağmur etkili oldu