Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Naughty Dog The Last of Us Factions 2 için çalışmalara devam ediyor

Naughty Dog The Last of Us Factions 2 için çalışmalara devam ediyor

The Last of Us Part 2 ile geliştirilen çok oyunculu Last of Us yapımı iptal edilmedi. Bir süredir tartışmalara konu olan yapım için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Naughty Dog The Last of Us Factions 2 için çalışmalara devam ediyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Playstation stüdyosu Naughty Dog, Uncharted ve The Last of Us gibi başarılı oyunlarla tanınmış bir stüdyo olmasına rağmen son dönemde zorluklarla karşı karşıya kalmıştır. Özellikle The Last of Us Part 2 oyununun çok oyunculu modu, bağımsız bir projeye dönüşerek merakla beklenen bir yapım haline gelmiştir. Ancak Naughty Dog'un sessizliği ve bazı iddialar, bu projenin iptal edilme ihtimalini gündeme getirmiştir.

Öncelikle hatırlatmak gerekirse, Naughty Dog'un The Last of Us oyununun orijinal versiyonu, PS3 için piyasaya sürüldüğünde çok oyunculu Factions modunu içermekteydi. The Last of Us Part 2 oyununun geliştirilme aşamasında ise stüdyo, Factions 2 adlı çok oyunculu modun bağımsız bir projeye dönüşeceğini ve daha sonra tanıtılacağını belirtmişti. Ancak stüdyo, bu açıklamadan sonra projeye dair yeterince bilgi vermemiş ve sessizliğe bürünmüştü. Bazı iddialara göre, Bungie'nin bu projeyi beğenmediği ve bu nedenle projenin küçültüldüğü yönündeydi. Bu iddiaların ardından stüdyo işten çıkarmalar yapmış ve projenin iptal edildiği düşünülmüştü. Ancak son gelişmelere göre, Naughty Dog hala projenin üzerinde çalışmaya devam etmektedir.

The Last of Us Factions 2 projesinin Yönetmeni Vinit Agarwal, Twitter/X platformu üzerinde yaptığı açıklamada projenin hala devam ettiğini doğruladı. Ancak çevrimiçi The Last of Us oyunu hakkında henüz çok fazla detay bulunmamaktadır. Stüdyo Başkanı Neil Druckmann'a göre, bu proje Naughty Dog'un en iddialı oyunlarından biri olacak.

Ekran görüntüsü 2023-11-06 132406

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sertleşme sorununa çığır açan çözüm şok dalga terapisi ESWT

Sertleşme sorununa çığır açan çözüm şok dalga terapisi ESWT