Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Motorola'nın yeni akıllı telefonu akıllı saate dönüşebiliyor

Motorola'nın yeni akıllı telefonu akıllı saate dönüşebiliyor

Motorola, Lenovo Tech World 23 etkinliğinde yeni bir konsept tanıttı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Motorola'nın yeni akıllı telefonu akıllı saate dönüşebiliyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Motorola, Lenovo Tech World 23 etkinliğinde tanıttığı yeni konsept akıllı telefonla, katlanabilir telefon pazarında çığır açmayı hedefliyor. Uyarlanabilir ekran teknolojisi sayesinde, bu telefon hem akıllı telefon hem de akıllı saat olarak kullanılabiliyor. Motorola'nın yeni konsept telefonu, poLED ekran teknolojisine sahip. Bu ekran teknolojisi, ekranın esnekliğini ve dayanıklılığını artırırken, aynı zamanda enerji verimliliğini de sağlıyor. Bu sayede, telefon hem akıllı telefon hem de akıllı saat olarak uzun süre kullanılabiliyor. Telefonun akıllı saat modundayken, ekranı bileğin ölçüsüne göre otomatik olarak ayarlanıyor. Bu sayede, kullanıcılar telefonlarını bileklerinde rahatlıkla kullanabiliyor.

Motorola ayrıca, yeni konsept telefonuyla birlikte üretken yapay zeka özelliklerini de tanıttı. Bunlardan biri olan MotoAl, kullanıcıların duvar kağıdını kişiselleştirmesine imkan tanıyor. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar giyecekleri kıyafetin fotoğrafını çekerek, yapay zeka yardımıyla oluşturulan kişisel duvar kağıtlarına ulaşabiliyor.

Motorola'nın yeni konsept telefonu henüz piyasaya sürülmedi. Ancak, şirketin bu teknolojiyi yakın zamanda seri üretime geçirmesi bekleniyor.

5629

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ersu Hızır ilk yazısıyla Akdeniz Gerçek'te

Ersu Hızır ilk yazısıyla Akdeniz Gerçek'te