Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Milli Gözlem Uydusu İMECE'nin, Togg Teknoloji Kampüsü'nden aldığı görüntü paylaşıldı

Milli Gözlem Uydusu İMECE'nin, Togg Teknoloji Kampüsü'nden aldığı görüntü paylaşıldı

Milli Gözlem Uydusu İMECE, Togg Teknoloji Kampüsü’nden aldığı bir görüntü aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, görüntüyü Twitter hesabından paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli Gözlem Uydusu İMECE'nin, Togg Teknoloji Kampüsü'nden aldığı görüntü paylaşıldı

"Türkiye’nin ilk yüksek çözünürlüklü yerli ve millî gözlem uydusu İMECE, yörüngeye yerleştiği andan itibaren görevini başarıyla icra ediyor. İMECE’nin Togg Teknoloji Kampüsü’nden aldığı bir görüntü…" diyerek paylaştı.

FzpVGouakAA96UQ

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Türkiye’nin ilk yüksek çözünürlüklü yerli ve millî gözlem uydusu İMECE, yörüngeye yerleştiği andan itibaren görevini başarıyla icra ediyor. <br><br>İMECE’nin Togg Teknoloji Kampüsü’nden aldığı bir görüntü… <a href="https://twitter.com/hashtag/MilliTeknolojiHamlesi?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MilliTeknolojiHamlesi</a> ???️ <a href="https://t.co/aahztp3SaS">pic.twitter.com/aahztp3SaS</a></p>&mdash; Mehmet Fatih KACIR (@mfatihkacir) <a href="https://twitter.com/mfatihkacir/status/1673743799758077952?ref_src=twsrc%5Etfw">June 27, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

NİHAT SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜBİTAK burslarına zam yapıldı

TÜBİTAK burslarına zam yapıldı