Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Microsoft Windows 11'den Takvim ve Posta uygulamalarını kaldırıyor

Microsoft Windows 11'den Takvim ve Posta uygulamalarını kaldırıyor

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi için yeni bir değişiklik duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Microsoft Windows 11'den Takvim ve Posta uygulamalarını kaldırıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Microsoft, Windows 11'de köklü bir değişime gidiyor. Daha önce Filmler ve Harita uygulamalarını kaldıran şirket, şimdi de Takvim ve Posta uygulamalarına elveda diyor. 2024'ün sonunda bu iki uygulama Windows 11'den kaldırılacak ve yerine Outlook'un geçmesi planlanıyor.

Posta ve Takvim'in Sonu

Microsoft, resmi bir açıklama yaparak Posta ve Takvim'in bağımsız uygulama olarak çalışmasını sonlandıracağını duyurdu. 2024'ün sonunda yayınlanacak bir güncellemeyle birlikte bu iki uygulama Windows 11'den kaldırılacak. Artık Posta ve Takvim için güncelleme yayınlanmayacak ve 31 Aralık 2024'te resmi desteği sona erecek. Microsoft Store'dan da kaldırılacak olan bu uygulamalar yerine kullanıcılar Outlook'a geçmeye teşvik edilecek.

Kullanıcılar Ne Yapacak?

Microsoft, önümüzdeki haftalarda Posta ve Takvim uygulamalarında kullanıcıları bilgilendirecek mesajlar göstermeye başlayacak. Bu mesajlarda, uygulamaların resmi desteğinin sona ereceği ve Outlook'a geçişin önerileceği belirtilecek.

2024'te piyasaya sürülecek bilgisayarlarda Outlook önceden yüklenmiş olarak gelecek. Bu sayede Takvim ve Posta uygulamalarına ihtiyaç kalmayacak.

Posta ve Takvim'e Ne Olacak?

Bu iki uygulama 2024'ün sonuna kadar kullanılabilir olacak. Ancak resmi desteğin sona ermesi, uygulamalarda güvenlik açıkları oluşmasına neden olabilir.

Neden Outlook?

Microsoft, Outlook'un Posta ve Takvim'e göre daha gelişmiş ve kapsamlı bir uygulama olduğunu savunuyor. Outlook'ta e-posta, takvim, kişiler ve görevler gibi farklı modüller tek bir platformda sunuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Belediye Personeline Dev Maaş Zammı!

Antalya'da Belediye Personeline Dev Maaş Zammı!