Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Microsoft Windows 11 24H2 Güncellemesini Beklenmedik Bir Şekilde Durdurdu

Microsoft Windows 11 24H2 Güncellemesini Beklenmedik Bir Şekilde Durdurdu

Microsoft, Windows 11 24H2 güncellemesini beklenmedik bir şekilde durdurdu. Güncelleme, HDR arka plan desteği ve enerji tasarrufu modu gibi özellikler sunuyordu ancak kullanıcıların geri bildirimlerine göre "hatalarla dolu" olarak nitelendirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Microsoft Windows 11 24H2 Güncellemesini Beklenmedik Bir Şekilde Durdurdu
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Microsoft, yakın zamanda Sürüm Önizleme Kanalı'nda yayınladığı Windows 11 24H2 güncellemesini beklenmedik bir şekilde durdurdu. HDR arka plan desteği, enerji tasarrufu modu, Windows için Sudo ve Windows çekirdeğinde Rust gibi yenilikler içeren güncelleme, kullanıcıların geri bildirimlerine göre "hatalarla dolu" bulundu.

Güncellemenin Duraklatılma Sebebi Belirsiz

Windows 11’in 24H2 sürümünün, 2024 sonlarında resmi olarak yayınlanması bekleniyordu. Ancak, bu sürüm öncesinde Sürüm Önizleme Kanalı'ndaki Windows Insider kullanıcılarına sunulmuştu ve şimdi beklenmedik bir şekilde durduruldu. Microsoft, bu duraklamanın nedenini henüz açıklamadı, fakat Microsoft Geri Bildirim Merkezi'nde çok sayıda şikayet bildirildi.

Kullanıcı Şikayetleri Artışta

Kullanıcılar, Windows 11 24H2 güncellemesinde uygulama donmaları, derecelendirme problemleri ve VPN ile ilgili birçok hata bildirdi. Sosyal medyada da yankı bulan bu şikayetler, bazı kullanıcılar tarafından Arm sürümü için "felaket, şimdiye kadarki en kötü sürüm önizlemesi" olarak yorumlandı.

Copilot Plus Sorunu

Bir başka sorun ise, Copilot Plus PC'ler için sunulan Recall özelliğinden kaynaklanıyor. Bu özellik varsayılan olarak kapalı olmasına rağmen, aynı bilgisayardaki kullanıcıların verilere erişimini zorlaştıracak ek kimlik doğrulama ve şifreleme katmanları ekliyor. Microsoft, bu şikayetlere henüz yanıt vermedi. Ancak, blog yazısında duraklatmanın "geçici" olduğu ve "önümüzdeki haftalarda" güncellemenin tekrar sunulacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elon Musk OpenAI Davasını Geri Çekti

Elon Musk OpenAI Davasını Geri Çekti