Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Microsoft ve NVIDIA GeForce NOW ve Xbox hesaplarını entegre etti

Microsoft ve NVIDIA GeForce NOW ve Xbox hesaplarını entegre etti

Microsoft ve NVIDIA, bulut oyun alanındaki iş birliğini genişletmek için yeni bir anlaşma yaptı. Bu anlaşma ile NVIDIA GeForce NOW ve Xbox hesapları birbirine entegre edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Microsoft ve NVIDIA GeForce NOW ve Xbox hesaplarını entegre etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Oyun dünyasında dev bir iş birliği gerçekleşti. Teknoloji devleri Microsoft ve NVIDIA, 10 yıllık bir anlaşma ile GeForce NOW ve Xbox hesaplarını entegre etti. Bu gelişme, oyunseverlere daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce NOW, birkaç ay önce Microsoft ile yaptığı anlaşmayla Xbox Game Pass oyunlarını platformuna eklemişti. Şimdiyse bu iş birliği genişletildi ve Xbox Game Pass ile GeForce NOW, birbirine entegre edildi.Artık NVIDIA GeForce NOW’a girmek isteyen bir kullanıcı, doğrudan Xbox hesabını kullanabilecek. Bu entegrasyon, NVIDIA GeForce NOW deneyimini daha da iyileştirecek. Ancak, bu entegrasyonun sadece NVIDIA GeForce NOW’da desteklenen oyunları kapsadığını unutmamak gerekiyor. 

Ayrıca, NVIDIA ve Microsoft, bazı ülkelerdeki oyunseverleri memnun edecek bir kampanya daha başlattı. Bu anlaşma kapsamında 6 aylık NVIDIA GeForce NOW aboneliği satın alan kullanıcılar, 3 aylık PC Game Pass aboneliği de kazanacaklar. Ancak, bu kampanyanın Türkiye’deki oyuncuları kapsayıp kapsamadığı henüz belirsiz

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Somali'de meydana gelen selde ölenlerin sayısı 50'ye yükseldi

Somali'de meydana gelen selde ölenlerin sayısı 50'ye yükseldi