Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Microsoft Taşınabilir Oyun Konsolu Üzerinde mi Çalışıyor?

Microsoft Taşınabilir Oyun Konsolu Üzerinde mi Çalışıyor?

Microsoft'un Xbox patronu Phil Spencer, bir röportajda taşınabilir oyun konsolu üzerinde çalıştıklarına dair ipuçları verdi. Bu gelişme, oyun dünyasında büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Microsoft Taşınabilir Oyun Konsolu Üzerinde mi Çalışıyor?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Phil Spencer, Summer Game Fest 2024'te IGN ile yaptığı röportajda, Microsoft'un taşınabilir bir oyun konsolu geliştirmesi gerektiğini belirtti. Spencer, "Yani bir el cihazımız mı olmalı? Bence bizim de bir taşınabilir oyun konsolumuz olmalı," diyerek bu konuda güçlü bir sinyal verdi. Spencer, bu açıklamasını daha fazla detaylandırmak istemedi ancak Xbox Başkanı Sarah Bond'un konu hakkında daha fazla bilgi vereceğini belirtti.

O I G1

Spencer, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sanırım Xbox başkanımız Sarah Bond ile görüşmeniz gerekecek ki bu harika bir şey. Ancak donanımda bizim için gelecek oldukça parlak ve ekibin farklı form faktörleri, farklı oyun oynama yolları konusundaki çalışmaları beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Bugün oyunlarla ilgiliydi, 9. Nesil konsollarımızdan bazılarını, Series S ve Series X'i, yaptığımız işleri gösterdik, ancak dışarı çıkıp platform hakkında daha fazla konuşmak için bir zamanımız olacak ve bunu size getirmek için sabırsızlanıyoruz," diye konuştu.

O I G1.C5Iz

YENİ XBOX MODELLERİ TANITILDI

Xbox Games Showcase 2024 sırasında, Microsoft bu yılın başlarında sızdırılan yeni Xbox Series X (Dijital) ve Xbox Series S modellerini resmi olarak tanıttı. Bu gelişmeler, Microsoft'un oyun dünyasında yenilikçi adımlar atmaya devam ettiğini gösteriyor.

O I G1.R E X Ft2 Y U G J A

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’daki Albinizmli Hayvanlar Ziyaretçilerin İlgi Odağı Oldu!

Antalya’daki Albinizmli Hayvanlar Ziyaretçilerin İlgi Odağı Oldu!